Praca licencjacka

Madzia202

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam jestem nową osobą na tym forum.Chciałabym poprosić was z racji tego że piszę pracę licencjacką o celnictwie o tematy na które mogłabym ją napisać.Macie może jakieś pomysły?Dziekuje bardzo z góry za odpowiedzi.

Ostatnia edycja:
Temat pracy licencjackiej

Promotor nic Ci nie podpowiedział? To może taki temat:

Podstawowa zasada apolityczności Służby Celnej w świetle zmian ustawowych wprowadzonych po ustanowieniu Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej, na podstawie reguł obsady kluczowych stanowisk z uwzględnieniem Modernizacji w Służbie Celnej oraz jej zgodności z Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej i ratyfikowanymi umowami międzynarodowymi.

Zapewniam, rezultat będzie ciekawy ...

co ty Rybka to już bardziej jest temat rozprawy doktorskiej a może nawet wykładu habilitacyjnego......:)

Tytuł faktycznie trochę przydługi, ale czy jesteś pewien, że taki temat jest zbyt trudny do "ogarnięcia" przez przeciętnego celnika i potrzeba do tego aż doktoratu ?!

Temat nie jest za trudny dla przeciętnego celnika - natomiast czy nadaje się na licencjat - kwestia dyskusyjna

Promotor podała kilka tytułów i to wszystko..Dziękuje za odpowiedzi..ale ten temat jest zbyt trudny .Myślałam może nad :"kontrola celna na granicy" tylko chciałabym jeszcze go jakoś rozwinąć,,,,Ahhh proszę o pomoc.

Albo może "zmiany w celnictwie po wejściu do uni?"

Ostatnia edycja:
Ja pisałem kiedyś o ochronie praw własności intelektualnej. Oczywiście w kontekście zadań służby celnej. Temat ciekawy i pisało się fajnie. Polecam.

Promotor podała kilka tytułów i to wszystko..Dziękuje za odpowiedzi..ale ten temat jest zbyt trudny .Myślałam może nad :"kontrola celna na granicy" tylko chciałabym jeszcze go jakoś rozwinąć,,,,Ahhh proszę o pomoc.

Albo może "zmiany w celnictwie po wejściu do uni?"

Koleżanko a kiedy zamierzasz się bronić ? (pytam tak z ciekawości ) - bo chyba nie na jesieni skoro dopiero teraz zastanawiasz się nad tematem pracy

Back
Do góry