Pozwy

A co do pracy u w czarnuchach. Naprawde myslisz, ze moge powiedzieć naczowi, że pocałujcie mnie w dupe, pierdole nie robie a wy mnie nie przeniesiecie bo nie ma chetnych do pracy w gm? Mam zajady, prosze mnie nie rozsmieszac. I tak na koniec, z ktorej jestes izby? ja niestety z wawy. Zapraszam do nas postrugac bohatera.[/QUOTE]

niestety mogę potwierdzic slowa kolegi, tu nie mozna miec wlasnego zdania to jest bajka jednego pana i jego przydupasów...kto próbuje powiedziec głośno co tak naprawde wszyscy mysla wylatuje z wielkim hukiem

...Po co prowadzić jałową dyskusję z gośćmi co nawet boją się zalogować pod nickiem i piszą anonimy.
niech sobie piszą ......

smieszny jestes z tym logowaniem i odwagą, że Ty się zalogowałeś haha...jesteś mniej anonimowy niż ja niezarejestrowany? nawet wtedy kiedy masz kilka loginow? hehe myslisz , ze masz do czynienia z dziecmi...

A co do pracy u w czarnuchach. Naprawde myslisz, ze moge powiedzieć naczowi, że pocałujcie mnie w dupe, pierdole nie robie a wy mnie nie przeniesiecie bo nie ma chetnych do pracy w gm? Mam zajady, prosze mnie nie rozsmieszac. I tak na koniec, z ktorej jestes izby? ja niestety z wawy. Zapraszam do nas postrugac bohatera.

niestety mogę potwierdzic slowa kolegi, tu nie mozna miec wlasnego zdania to jest bajka jednego pana i jego przydupasów...kto próbuje powiedziec głośno co tak naprawde wszyscy mysla wylatuje z wielkim hukiem[/QUOTE]
Tez jestes z wawy?

do niebohatera

cyt:No to jeżeli pracujesz w cle dużo więcej niż ja to co ty pieprzysz o solidarności?? Jakieś przykłady z przeszłości? Może te z lutego zeszłego roku?
Prosze mnie nie rozśmieszać. Zadyma na granicy, zadyma miedzy związkami, czarny pijar w tv. I Zero efektów.
A co do pracy u w czarnuchach. Naprawde myslisz, ze moge powiedzieć naczowi, że pocałujcie mnie w dupe, pierdole nie robie a wy mnie nie przeniesiecie bo nie ma chetnych do pracy w gm? Mam zajady, prosze mnie nie rozsmieszac. I tak na koniec, z ktorej jestes izby? ja niestety z wawy. Zapraszam do nas postrugac bohatera.

Napisałem , że tej solidarności brakuje(przez takich jak ty). Naczowi nie musisz mówić,żeby cię pocałował tylko inteligentnie spowodować by nie pojechać na wschód łamać strajk. Ale nie będę cie pouczał bo ty przecież masz zajady ze śmiechu mądralo. W mojej izbie serio nie ma chętnych do pracy w GM a młodzi dziękują za służbę w obecnych warunkach .

Co wy dzieci możecie wiedzieć o "zabijaniu"? Śmieszni jesteście.

do wątpię czarnego orla

cyt: Sławek Sławek
popraw się
ciągle nawołujesz do protestów , teraz w Policji
wcześniej na Medyce było dziwne zakłócenie medialne z poparciem mrówek
teraz nawoływanie mobilnych do protestów i bojkotu wyjazdu na wschód
może normalnie coś zaproponuj, zmień, napraw , daj rozwiązanie,a nie tylko warcholstwo.
Nikt nikogo nie trzyma w cle na siłę jak jest tak źle to wszędzie indziej będzie lepiej.
I mobilni wzmocnią wschód, bo nie pękają jak wszystkowiedzący na ciepłym związkowcy

Sławek juz bardzo długo proponuje,zmienia, naprawia,daje rozwiązania(na tacy) ale niestety fircyk i mf tego nie słyszą lub niechcą słyszeć i widzieć.Odnośnie"nikt nikogo nie trzyma w cle"-uciekaja tylko szczury.Odnośnie:"I mobilni wzmocnią wschód, bo nie pękają " widziałem tych wspaniałych nie pekających jak na korytarzu przed rozmową z naczel.lub dyrem prawie walili w pory ze strachu.

Ostatnia edycja:
na pewno więcej od ciebie

o zabijaniu na pewno więcej od ciebie

Ostatnia edycja:
cyt:No to jeżeli pracujesz w cle dużo więcej niż ja to co ty pieprzysz o solidarności?? Jakieś przykłady z przeszłości? Może te z lutego zeszłego roku?
Prosze mnie nie rozśmieszać. Zadyma na granicy, zadyma miedzy związkami, czarny pijar w tv. I Zero efektów.

Napisałem , że tej solidarności brakuje(przez takich jak ty). Naczowi nie musisz mówić,żeby cię pocałował tylko inteligentnie spowodować by nie pojechać na wschód łamać strajk. Ale nie będę cie pouczał bo ty przecież masz zajady ze śmiechu mądralo. W mojej izbie serio nie ma chętnych do pracy w GM a młodzi dziękują za służbę w obecnych warunkach .
Inteligentnie spowodował...... Boże..... Łamać strajk? O czym ty piszesz. Jakiś strajk trwa, jest planowany? Cos mnie omineło? Ja pisze o tym, z gm beda jezdzic na wschod niezaleznie od jakiegos tam strajku. 5 lutego na trzy tygodnie wyjezdzaja z wawy 2 grupy. I koniec. Moge w tym czasie isc na zwolnienie i juz nie wrocic do wzp. To pewniak.
Jest jeszcze scenariusz nastepujacy. Jestem twardzielem i chce bys wporzadku wobec kolegów ( jakis tam, bo ode mnie wszyscy beda jechac). Biore zwolnienie. No i zeby ta moja niesubordynacja miala jakis sens to musze do wszystkich puscic oko, ze jestem "chory" Ok. ekipa jedzie - nie ma to zwiazku z zadnym strajkiem- jezdzilismy juz na bezledy i do gronowa pare lat temu. Oni wracaja i wracam ja. Oni zostaja a ja na rure. I co dalej. Wszyscy wiedza, ze wywalili mnie za to zwolnienie. I co? I gówno. Wszyscy mają to w dupsku i pracuja dalej a ja plombuję. I koniec. Wytlumacz mi jaki to ma DZIŚ sens?
A co do braku chetnych do pracy. W naszej izbie, a smiem podejrzewac, że w wileu innych leża dziesiątki podań o przeniesienie do ZP tych, którzy boją się ucywilnienia. Dobre, nie? I w naszej służbie nigdy, powtarzam nigdy nie było jakiejkolwiek logiki działan, czy zdrowej organizacji. Więc przyjdą do nas panie i panowie z logistyki i innych mocnych merytorycznie wydziałów. I taka jest prawda.
I jeszcze jedno pytanie - o co my walczymy. O jakie zapisy w nowej ustawie, bo ja się gubię. Nie pisz tu o emeryturach bo to niemozliwe i jezeli masz troche rozsądku to o tym wiesz. Pozdrawiam

do nawiedzonego dworu SS

Forum to dwór Sławka i w tle ten Ciesielski co zazdrości Sławkowi
kilkanaście osób w kółko pisze i się nawzajem podnieca
tylko prawda jest taka czy Sławek pisząc o protestach na wschodzie których nie ma, buntując mobilnych by nie jechali na wschód czy Sławek wypełnia w ten sposób mandat związkowca czy pieniacza warchoła?
zastanawiam się dlaczego Sławek nie był na Medyce jak trzeba było pilnować granicy na pieszym przejściu, dlaczego Sławek nie poznał trudu cła na wschodniej granicy.
Łatwo być działaczem z intrastatu trudniej postać na drodze całą noc w zimę jako mobilny.
Ja się nie dam otumanić to jest praca którą wybrałem i przez politykierstwo niby związkowców możemy wiele stracić.
Z tego forum to jedno pozytywne jest że Arturek C. nie może przeżyć że Sławek ma taki dwór

mobilny

A ja nigdy nie byłem i nie będę na wschodzie, bo nie widzę sensu takich alokacji. Mówiłem zastępcy, żeby przenieśli tych z biura z Przemyśla bo mają parę kroków i dla państwa jest taniej. Mam małe dzieci i one są chore jak jest alokacja, bo mają rozstać się z tatem, więc idę na opiekę i nikt mnie nie przenosi, bo są przełożeni którzy to rozumieją.
I nie jest to protest ani nic z tych rzeczy. Ta alokacja jest bez sensu i nie mam ochoty jej podlegać. Kolega z grupy zachorował, gdy go wyznaczyli i dzisiaj siedzi w ciepełku w oddziale, bliżej miejsca zamieszkania. Był wku....y na początku ale teraz sobie chwali.
Jak by mnie nie rozumieli i przeniesli, sam bym się przeniósł i wcale chętnych u nas nie ma do grupy , a nawet jak by byli to mnie to wali. Chcą marnować moje pieniądze czyt. podatników to beze mnie. Najwyżej pójdę do ciepełka do biura do izby, bo nie do oddziału, bo tam tez będzie bryndza na podwyżkach i jeszcze więcej zarobię bo mnie wysoko zwartościują. I tu jest sedno problemu. My Mobilni dostaniemy gówniane podwyżki i jeszcze będziemy alokowani co rusz i nie wiem czy nie jest mądrzej spadać póki czas. Lubię to co tutaj robię i dlatego jeszcze tutaj jestem, dlatego też, że mam normalnego przełożonego, z którym pogadałem tak jak wam opisałem i mam spokój z tymi alokacjami, ale w Wydziale co rusz jest sraczka, bo są ciągłe łapanki. Grupa nie funkcjonuje przez to normalnie, to jest chore. Dla Pana Sławka dzięki za to że widzi jak chcą nas Mobilnych wysterować na kasie i że o tym głośno mówi i pisze.

c.d. pozwów

Podobnie jak Ty postępują koledzy z I.C. Rzepin, tj"aby nie mnie"- siedzą cicho w biurach, tylko tak. ok.14-tej widać na mieście więcej zieleni,szczególnie w okolicach Biedronki.
Na słowo alokacja dostają alergii. Aby do następnego dnia.

opamiętanie

Chyba zaczynamy sie zapędzać w kozi róg. Patrzenie na Izbę przez pryzmat budynku głównego i pracujących w nim ludzi jest nie na miejscu. Tacy sami mistrzowie siedzą w budynkach głównych wszystkich Izb w kraju :) choć myslę że powinni zaliczyć solidny miesiąc na dworze, wśród oszołomionych podróżnych i pomakować tego "miodu".
Prawda jest taka że GM bedą podróżować i tyle, i nie będą patrzeć na nawoływania ZZ. Jak się wyłamią to jednostki, które stwierdzą tym samym że nie chcą pracować w WZP. Taka jest prawda Sławomirze, więc przyjmij to wreszcie na klatę

zapraszam na północny-wschód

:):)Jak w temacie czyli przyjeżdzajcie tutaj lekka praca funkcjonariusze na pasach trolą w budkach. Odprawiane jest kilka samochodów na godzinę luzik.Mobilni zamiast na drogach przesiaduja na terminalu mają swój BKS, kontrole w cieplutkim changarze sam miodek.:):)

ps Gronowo i Gołdap to już total luzik ruch turystyczny prawie zamarł

turysta

Ostatnia edycja:
mistrzowie

Chyba zaczynamy sie zapędzać w kozi róg. Patrzenie na Izbę przez pryzmat budynku głównego i pracujących w nim ludzi jest nie na miejscu. Tacy sami mistrzowie siedzą w budynkach głównych wszystkich Izb w kraju :) choć myslę że powinni zaliczyć solidny miesiąc na dworze, wśród oszołomionych podróżnych i pomakować tego "miodu".
Prawda jest taka że GM bedą podróżować i tyle, i nie będą patrzeć na nawoływania ZZ. Jak się wyłamią to jednostki, które stwierdzą tym samym że nie chcą pracować w WZP. Taka jest prawda Sławomirze, więc przyjmij to wreszcie na klatę

Prawdziwi mistrzowie nie siedzą, bo są mistrzami. Kartel ze Świecka ma się nadal dobrze.
Tam GRUSZEK nie zasypują w popiele.

Back
Do góry