Czy znacie przypadek, że ktoś był funkcjonariuszem służbie celnej przed 2009 rokiem i po dłuższym okresie pracy poza służbą znowu został do niej przyjęty ponownie. Interesują mnie informacje odnośnie zachowania poprzedniego stopnia i stanowiska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
był kolega który pracował kilka lat za granicą w agencji celnej i ponownie się zatrudnił ale to było w okolicach 94-95 roku. wrócił na to samo stanowisko.Czy znacie przypadek, że ktoś był funkcjonariuszem służbie celnej przed 2009 rokiem i po dłuższym okresie pracy poza służbą znowu został do niej przyjęty ponownie. Interesują mnie informacje odnośnie zachowania poprzedniego stopnia i stanowiska.
Skoro odszedłeś w 2007 to nie wrócisz do swojego stanowiska i stopnie, bo ich już nie ma, Po 2009 wszystko się zmieniło. Rewident czy aspirant z 2007 r., chociaż nazwy takie są i dzisiaj niekoniecznie odpowiadają wprost tamtym stopniom. Teraz mamy podział na korpusy i stopni jest więcej (chyba o 4).Czy znacie przypadek, że ktoś był funkcjonariuszem służbie celnej przed 2009 rokiem i po dłuższym okresie pracy poza służbą znowu został do niej przyjęty ponownie. Interesują mnie informacje odnośnie zachowania poprzedniego stopnia i stanowiska.
zdaje się że stanowiska od stopni rozdzielili w 2009. Nie mająco uznawac bo nie ma przełozenia na stopień a stanowisko to jest to na które cię przyjmują. Coś mi się tak wydajeDzięki za info. Ja odszedłem na własną prośbę w 2007r. i teraz nie chcą uznać mojego poprzedniego stopnia i stanowiska. Szukam kogoś kto był w podobnej sytuacji.
W 2009 tylko zmienili stopnie i stanowiska. Przy stopniach utworzono podział na korpusy, zwiększyła się ich liczba.zdaje się że stanowiska od stopni rozdzielili w 2009. Nie mająco uznawac bo nie ma przełozenia na stopień a stanowisko to jest to na które cię przyjmują. Coś mi się tak wydaje
NIE. Stopnie nigdy nie zastąpiły stanowisk.młodszego nie miałem . Ok stopnie zastąpiły stanowiska. Więc nie było stanowisk. Stanowiska i stopnie pojawiły się później.