Powołajmy ZZFC "CELNICY.PL" i niech SIWY nas repre

• Thread starter Thread starter prawdziwy celnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

prawdziwy celnik

Gość
Chcą nas podzielić. Panie F i S już zaczęły, pewnie nieświadomie, rozwalać nasz protest. W jedności siła

oczywiście,

propozycje rządowe poprą lub nie celnicy.pl

Niech nikt nie liczy, że bez Naszej akceptacji cokolwiek załatwi!

SC ma być dopisana do służb mundurowych.

Wystąpiłem z związków 98r ale jak powstanie ZZFC "CELNICY.PL" to jetsem skłonny znów spróbować. :lol:

Wyluzujcie trochę. Poczekajmy na Sławka i na to co będzie miał do powiedzenia. My chcemy zrobić z niego przewodniczącego podczas gdy nikt nie zapytał go o zdanie. CIERPLIWOŚCI

poza tym są przepisy o związkach, związek działa przy pracodawcy, a naszymi pracodawcami są rózni dyrektorzy ic
należy wypisać się ze swoich związków w ic - wszyscy
potem siwy jak sie zgodzi to pomoże powałać nowe związki przy każdym ic, z których utworzy się ogólnopolska federację Celnicy.pl
wszystko po kolei i zgodnie z prawem

Anonymous napisał:
poza tym są przepisy o związkach, związek działa przy pracodawcy, a naszymi pracodawcami są rózni dyrektorzy ic
należy wypisać się ze swoich związków w ic - wszyscy
potem siwy jak sie zgodzi to pomoże powałać nowe związki przy każdym ic, z których utworzy się ogólnopolska federację Celnicy.pl
wszystko po kolei i zgodnie z prawem

I właśnie o to chodzi. Nareszcie ktoś rozsądny. Jeszcze raz podkreślam CIERPLIWOŚCI koledzy i koleżanki.

Dyrektorzy - jacy pracodawcy tylko z mocy ustaw, po co dzis byli w W-wie, jak mogą to niech dadzą podwyżki od siebie, bez konsultacji z MF

Nie róbcie z Siwego bożyszcze to jest zwykły śmiertelnik a w TVN 24 bladzieńko wypadł

ty za to jestes zajebisty, ja też bym srał w portki za pierwszym razem czując na sobie tak wielka odpowiedzialność,
on jest odpowiedzialny i dlatego i wie co się dzieje w kraju i jak wiele od niego zależy,
idiota poszedł by tam aby błyszczeć, tak jak politycy

Anonymous napisał:
ty za to jestes zajebisty, ja też bym srał w portki za pierwszym razem czując na sobie tak wielka odpowiedzialność,
on jest odpowiedzialny i dlatego i wie co się dzieje w kraju i jak wiele od niego zależy,
idiota poszedł by tam aby błyszczeć, tak jak politycy

jest taki odpowiedzialny, że wyszedł z rozmów jak zbliżają się ku końcowi- jak potem nie wyjdzie to będzie miał wymówkę- mnie tam nie było - lepiej pokazać się w TV- a może poprostu w MF-ie nikt nire chciał z nim rozmawiać?

Back
Do góry