Powołajmy ZZFC "CELNICY.PL" i niech SIWY nas repre

• Thread starter Thread starter prawdziwy celnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

prawdziwy celnik

Gość
Chcą nas podzielić. Panie F i S już zaczęły, pewnie nieświadomie, rozwalać nasz protest. W jedności siła

oczywiście,

propozycje rządowe poprą lub nie celnicy.pl

Niech nikt nie liczy, że bez Naszej akceptacji cokolwiek załatwi!

SC ma być dopisana do służb mundurowych.

Wyluzujcie trochę. Poczekajmy na Sławka i na to co będzie miał do powiedzenia. My chcemy zrobić z niego przewodniczącego podczas gdy nikt nie zapytał go o zdanie. CIERPLIWOŚCI

poza tym są przepisy o związkach, związek działa przy pracodawcy, a naszymi pracodawcami są rózni dyrektorzy ic
należy wypisać się ze swoich związków w ic - wszyscy
potem siwy jak sie zgodzi to pomoże powałać nowe związki przy każdym ic, z których utworzy się ogólnopolska federację Celnicy.pl
wszystko po kolei i zgodnie z prawem

Anonymous napisał:
poza tym są przepisy o związkach, związek działa przy pracodawcy, a naszymi pracodawcami są rózni dyrektorzy ic
należy wypisać się ze swoich związków w ic - wszyscy
potem siwy jak sie zgodzi to pomoże powałać nowe związki przy każdym ic, z których utworzy się ogólnopolska federację Celnicy.pl
wszystko po kolei i zgodnie z prawem

I właśnie o to chodzi. Nareszcie ktoś rozsądny. Jeszcze raz podkreślam CIERPLIWOŚCI koledzy i koleżanki.

Dyrektorzy - jacy pracodawcy tylko z mocy ustaw, po co dzis byli w W-wie, jak mogą to niech dadzą podwyżki od siebie, bez konsultacji z MF

ty za to jestes zajebisty, ja też bym srał w portki za pierwszym razem czując na sobie tak wielka odpowiedzialność,
on jest odpowiedzialny i dlatego i wie co się dzieje w kraju i jak wiele od niego zależy,
idiota poszedł by tam aby błyszczeć, tak jak politycy

Anonymous napisał:
ty za to jestes zajebisty, ja też bym srał w portki za pierwszym razem czując na sobie tak wielka odpowiedzialność,
on jest odpowiedzialny i dlatego i wie co się dzieje w kraju i jak wiele od niego zależy,
idiota poszedł by tam aby błyszczeć, tak jak politycy

jest taki odpowiedzialny, że wyszedł z rozmów jak zbliżają się ku końcowi- jak potem nie wyjdzie to będzie miał wymówkę- mnie tam nie było - lepiej pokazać się w TV- a może poprostu w MF-ie nikt nire chciał z nim rozmawiać?

Back
Do góry