Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oraz troche gówna z perfumami a jakże żeby mocno nie śmierdziało,żeby zmienić pieskom emeryture musi zdecydować sejm a tu Schetyna już gada co bedzie,celnicze sprawy wmontowali w jakieś smieszne podkomisje które nikogo nie obchodzą,ostatnio złapali szefa LPR dwa promileswiadczy to o tym ze liczą się z nimi,nas czeka jedno nic
"(...) La donna e mobile...(...)"
Witam! Jestem funkcjonariuszem policji z 12 letnim stażem. Od długiego czasu śledzę i intersuję się w waszymi problemami czytając Wasze forum gdyż uważam i traktuję Was na równi oraz bardzo szanuję waszą pracę. Wśród moich kolegów nigdy nie spotkałem się na forum ifp z zawiścią do waszej formacji. Nie wiem skąd i po co tyle zawiści do SG, \Strażaków, o Policji już nie wspomnę bo najmniej mnie to wzrusza. Takim podejściem nic nie zbudujecie.
Mylisz się podkomisarzu, nie ma wśród SC jakiejś ogólnej zawiści do SG lub Policji....
Masz rację amicus...w pewnym okresie pomiędzy celnikami a policjantami na granicy zachodniej panowały modelowe stosunki...wręcz braterskie !.Myślę,że
ilość wypitego trunku można by mierzyć w hektolitrach-(wschód wciąż nie może
w takie sytuacje uwierzyć ?!!! ).
PS ....układy "kacyków" w wydziale PG bardzo często pomagały w życiu ....
Pozdrawiam