POMOCY

• Thread starter Thread starter Kajos
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

Kajos

Gość
Witam,jestem tutaj nowy pisze gdyz mam problem otoz mam do napisania prace na temat: ustroj organow celnych;nigdzie nie moge znalesc odpowidnich ksiazek doszperalm sie do ustawy o sluzbie celnej ale potrzebuje czegos wiecej,czy moglby mi ktos zyczliwy podac jak nie tytuly ksiazek to plan,co powinno znalesc sie w owej pracy z gory wielkie dzieki!
pozdrawiam

Kajos napisał:
Witam,jestem tutaj nowy pisze gdyz mam problem otoz mam do napisania prace na temat: ustroj organow celnych;nigdzie nie moge znalesc odpowidnich ksiazek doszperalm sie do ustawy o sluzbie celnej ale potrzebuje czegos wiecej,czy moglby mi ktos zyczliwy podac jak nie tytuly ksiazek to plan,co powinno znalesc sie w owej pracy z gory wielkie dzieki!
pozdrawiam
ha ha ha dobre, napisac ci plan pracy?

nie tyle plan a co powinno byc zawarte w owym temacie gdyz o materialy ciezko :/ lub jakies dobre znane wam strony badz przydatne ksiazki

Jest full opracowań.
Zaczynając od Luxa (choć ten ma akurat szczątkowe opracowanie), poprzez wydawnictwo PWN kończąc na komentarzu do ustawy.
Tylko pisać.

"doszperalm sie do ustawy o sluzbie celnej"
I to pisze funkcjonariusz celny??? Litości! Ludzie, przecież to podstawowy akt prawny w naszej firmie i co najmniej "wypada" przeczytać go przed wstąpieniem do służby.

Back
Do góry