Pomoc przy zgromadzeniu materiałów do pracy magisterskiej!!!

• Thread starter Thread starter wielas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W

wielas

Gość
Witam wszystkich !

Mam ogromną prośbę do ludzi czytających te forum, zdecydowałem się do napisania pracy magisterskiej o SC, jeśli ktoś wie skąd mogę uzyskać informację na temat :

1. Powstania Służby Celnej RP
2. Misja i cele strategiczne Służby Celnej po wstąpieniu Polski do UE

Proszę o napisanie na forum.

Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam !

W temacie dotyczącym historii słuzby celnej polecam artykuły Pana Marcina Woźniczko zamieszczane w Monitorze Prawa celnego i Podatkowego kiedys nazywało się to Monitor Prawa Celnego - poniżej podaję link
http://www.monitorc.pl/index.php?site=indeks_artykuly&autor=Marcin Woźniczko
W temacie natomiast drugim proponuję dotarcie do dokumentu Strategia Polskiej administracji celnej 2004 plus

dużo informacji znajdziesz w Wiadomościach Celnych, w starych rocznikach są artykuły Pana M.Woźniczko. Jest tam cała historia od czasów najdawniejszych, poza tym w Świdrze jest Muzeum Celnictwa - jak będziesz miał dużo cierpliwości do urzędniczek(są beznadziejne, zwłaszcza pani, która ma udostępnić klucze) i czasu to też coś znajdziesz. Szukaj Pana Artura w Administracji - jest bardzo życzliwy i pomocny.

Bardzo dziękuje za informacje, a co do nieuprzejmej pani to może poprostu miała trudne dni, napisz kiedy u niej byłaś to oblicze sobie kiedy mam wpaść :D

Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam !

Back
Do góry