Podziękowania dla Przewodniczącego Sławomira Siwego!!!

kmkm1

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Wielkie dzięki za zaangażowanie i prace na rzecz naszego środowiska. Było to na pewno niełatwe, dwukrotnie był Pan za swoją działalność zwolniony. Wczorajsze Pana wystąpienie w Sejmie było bardzo przemyślane i dyplomatyczne. Wczoraj wszystkie opcje polityczne poparły nasz postulat, a to jest jeden z wyjątków w całej historii parlamentu. Dziękuje również innym osobom, które są zaangażowane w walkę o naszą służbę. Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołączam się do gratulacji. Pan Sławek - wspaniały człowiek, szlachetny charakter, zawsze pomocny. Lider z charyzmą i wielką kulturą osobistą. Chylę czoła !

Ostatnia edycja:
]Ogromna wdzięczność i podziękowania dla Sławka. Jest WSPANIAŁY, SZLACHETNY, WYTRWAŁY, ODWAŻNY itdy[/B].
Podziękowania również dla WSPANIAŁEJ, WYTRWAŁAEJ, SZLACHETEJ, ZAAGAŻOWANEJ NASZEJ MARYSI.

Witam... Sławek... Niekwestionowany przewodniczący... Człowiek z charyzmą... Zazdroszczę mu takiej wytrwałości i konsekwencji... Człowiek silnej wiary... Ogromne podziękowania za To co dla Nas wszystkich zrobiłeś!!!... Wiem jakim kosztem... Tym bardziej dziękuję... Ale wystarczy tego...słodzenia hehehe I jeszcze jedno... Chciałbym serdecznie podziękować całemu zarządowi Celnicy.Pl i osobom ściśle z nim współpracującym... Oni wykonali ogromną pracę!!! Chociaż wielu z Nas o tym nie wie... Wielkie podziękowania dla wszystkich f-szy i osób, które czynnie uczestniczyły w działaniach na rzecz środowiska celniczego... Hmmm... to sobie też... podziękuję! hehehe Pozdrawiam i życzę Nam Wszystkim dalszej wytrwałości w działaniu!!! :cool:

Maria Sławek......dla Zarządu dla Pani dla Pana dla wszystkich którzy się do tego przyczynili i dla Parlamentarzyśtów. Szacunek. 26 lat na pasie obok Kolegów z SG ramię w ramię. Dzionki nocki święta mróz śnieg deszcz spaliny nurkowanie czyli rewizje stres i groźby ze strony tzw. ,turystòw, strach o życie...i inne....i wspólnie z Policją. Alokacja...wszystkie Rządy Nas......Poza Rządem obecnym.Panie i Panowie Senatorowie....prosimy pochylcie się nad poprawkami ponieważ to jest ostatni punkt kontrowersyjny. Państwo na tym zyska. My Celnicy chcemy Służyć Polsce. Wsłuchajcie się w Nasz głos. Nie jesteśmy roszczeniowi. Doceńcie nas. Dajcie nam szansę działania. Możemy wnieść do budżetu Państwa duże pieniądze. Dajcie nam szansę. Jesteśmy najbardziej NAJBARDZIEJ NIEDOCENIONĄ SŁUŻBĄ W RP. A jednocześnie dającą duże możliwości i mającą NIESAMOWITY POTENCJAŁ.
Panie i Panowie....Kłaniam się w pas (z szacunkiem) z wyrazami SZACUNKU. Funkcjonariusz Celnik
Alokers.

Ostatnia edycja:
Sławek, doprowadziłeś do tego, że skarbowcy chcą sie przenieść ze swojego związku do Celnicy.pl. Tak na marginesie, z rozmów z nimi to już przestają uważać związek na "S" za swój związek, po tym jak zobaczyli jakiego mamy swojego Przewodniczącego związkowego.

Maria Sławek......dla Zarządu dla Pani dla Pana dla wszystkich którzy się do tego przyczynili i dla Parlamentarzyśtów. Szacunek. 26 lat na pasie obok Kolegów z SG ramię w ramię. Dzionki nocki święta mróz śnieg deszcz spaliny nurkowanie czyli rewizje stres i groźby ze strony tzw. ,turystòw, strach o życie...i inne....i wspólnie z Policją. Alokacja...wszystkie Rządy Nas......Poza Rządem obecnym.Panie i Panowie Senatorowie....prosimy pochylcie się nad poprawkami ponieważ to jest ostatni punkt kontrowersyjny. Państwo na tym zyska. My Celnicy chcemy Służyć Polsce. Wsłuchajcie się w Nasz głos. Nie jesteśmy roszczeniowi. Doceńcie nas. Dajcie nam szansę działania. Możemy wnieść do budżetu Państwa duże pieniądze. Dajcie nam szansę. Jesteśmy najbardziej NAJBARDZIEJ NIEDOCENIONĄ SŁUŻBĄ W RP. A jednocześnie dającą duże możliwości i mającą NIESAMOWITY POTENCJAŁ.
Panie i Panowie....Kłaniam się w pas (z szacunkiem) z wyrazami SZACUNKU. Funkcjonariusz Celnik
Alokers.

Chciałbym mieć na co dzień takich kolegów jak Ty...niestety, jest inaczej. Ja to widzę zupełnie w innym świetle, a tak chciałem, żeby było "po Twojemu"...

Dziękuję Przewodniczącemu oraz Zarządowi za dotychczasowe działania. Popieram dzisiejszą decyzję o tymczasowym zamknięciu wątku "emerytury" do czasu zakończenia procesu legislacyjnego. Apeluję o powstrzymanie się od komentarzy co do samej ustawy o zaopatrzeniu emer. Jak przybierze ostateczny kształt, będzie podstawa do wyjaśnienia, jeśli nie każdego, to na pewno większości wariantów jakie mogą się pojawić. Wielu z nas ma różną historię przebiegu służby i pracy...
Naprawdę tak długo czekaliśmy, to jeszcze troszkę możemy...

Sławku wielkie za to co zrobiłeś. Za to czego dokonałeś. Za wkład pracy za Twoje poświęcenie sprawie i ludziom. Wszyscy poznali Cię w akcji "celnicy.pl" ale mało ludzi wie jak wiele musiałeś przejść w czasach gdy jeszcze Opole podlegało pod Wrocław. Jak wyciągałeś należne nam socjale od dyrekcji. Jak byłeś sekowany i w zasadzie mobbowany za swoją działalność. Dziękuję.

Sławkowi już składałem podziękowania, a z innymi chciałem jeszcze odczekać, ale ... nikt nie zna dnia czy godziny!

Dziękuję zatem pozostałym Koleżankom i Kolegom, których tu nie wymienię, by kogoś nie pominąć. Także tym,
którzy tu się już nie pokazują. Dziękuję za każdy udział, dla dobra Naszej Sprawy, za budzenie "inicjatywy oddolnej",
za funkcje informacyjne, za czujność, za podnoszenie na duchu, za bieg, za wyjaśnianie, za motywowanie,
za cierpliwość, za pomysły, za rady, za przyjazd do Warszawy ... za dosłownie każdego rodzaju wsparcie.
Więcej niż to, nie potrafię - DZIĘKUJĘ

Sławkowi już składałem podziękowania, a z innymi chciałem jeszcze odczekać, ale ... nikt nie zna dnia czy godziny!

Dziękuję zatem pozostałym Koleżankom i Kolegom, których tu nie wymienię, by kogoś nie pominąć. Także tym,
którzy tu się już nie pokazują. Dziękuję za każdy udział, dla dobra Naszej Sprawy, za budzenie "inicjatywy oddolnej",
za funkcje informacyjne, za czujność, za podnoszenie na duchu, za bieg, za wyjaśnianie, za motywowanie,
za cierpliwość, za pomysły, za rady, za przyjazd do Warszawy ... za dosłownie każdego rodzaju wsparcie.
Więcej niż to, nie potrafię - DZIĘKUJĘ
To co powiedziałeś, jest dla mnie ważne. Zwłaszcza po spektaklu kolesiostwa i nepotyzmu w mojej izbie.

Przyłączam się do podziękowań. Dzięki Panu i Pani Marii wiele osób odzyskało wiarę w to, że istnieją jeszcze odważni i uczciwi działacze związkowi. Zawsze byłem dumny z tego , że jestem (byłem??) celnikiem.Pozdrawiam.

Oczywiście przyłączami się do podziękowań. To duży sukces. Mamy szczęście, że trafił się nam prawdziwy lider związkowy. Dzięki Slawek

Back
Do góry