podwyżki

wszyscy kasę liczą cisza na forum -ciesze się, że wszyscy są zadowoleni - pamiętajcie związki zawodowe żądza, związki radzą - związki nigdy was nie zdradzą - teraz baczność i podziękować wszyscy osobom które 21.04.2010 wywalczyły dla nas - dodam, że po ciężkich walkach - tak znaczne podwyżki

wszyscy kasę liczą cisza na forum -ciesze się, że wszyscy są zadowoleni - pamiętajcie związki zawodowe żądza, związki radzą - związki nigdy was nie zdradzą - teraz baczność i podziękować wszyscy osobom które 21.04.2010 wywalczyły dla nas - dodam, że po ciężkich walkach - tak znaczne podwyżki[/QUOT
-właśnie zwiazki żądzą -,a nie rządzą.

PRÓŻNOŚĆ JEST POTĘŻNIEJSZA OD WSTYDU - Marie von Ebner-Eschenbach.

To ja może nieśmiało w imieniu kadry kontrolerskiej IC BP chciałem złożyć serdeczne podziękowania znanym wszystkim "związkom zawodowym" za wywalczenie dla kadr wyższych od mojej zasłużonej podwyżki. Przypuszczam, że było bardzo ciężko.
Dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na II pulę motywacji jesienią.
Proszę śmiało dołączać podziękowania.

Ostatnia edycja:
Dołączam wieeelkie podziękowania w imieniu mkc, którzy przeszli do słuzby stałej 5 i 15 stycznia !!!!! Dzięki .... wielkie. Będziemy pamiętać.

Pięknie wydymali przygotowawczą oraz ludzi którzy właśnie przeszli do stałej brawo związki !!!, teraz wyszło znowu że dbacie TYLKO o własne zasrane dupy. Co z systemem motywacyjnym? o co tu chodzi? Jak można podwyższyć temu co pracuje 2 miesiące dłużej a drugiemu z tym samym stopniem nic.

Wydymali???

Pięknie wydymali przygotowawczą oraz ludzi którzy właśnie przeszli do stałej brawo związki !!!, teraz wyszło znowu że dbacie TYLKO o własne zasrane dupy. Co z systemem motywacyjnym? o co tu chodzi? Jak można podwyższyć temu co pracuje 2 miesiące dłużej a drugiemu z tym samym stopniem nic.

MKC w stałej i MKC w przygotowawczej dostali równą podwyżkę.
O co chodzi? Różnica w max uposażeniu na stanowisku w stałej i przygotowawczej? Ja nie dostanę nawet 1 zł i nie płaczę! Podwyżki oceniam, że są b. sprawiedliwe pomimo, że mnie b. boli brak dodatkowych groszy. Mam nadzieję, że jesienią coś kapnie!!!

PS. Jestem IC , mam 11 zł powyżej max.

PS2. Do wszystkich MKC w służbie przygotowawczej. Po 20 latach pracy zarabiać kilkaset zł więcej od nowozatrudnionych to jest motywacja???

super....

W stałej jestem od 15.01.2010 i podwyżka mi się nie należy, pracuję na granicy i teraz zobaczę jak inspektorzy za 370 złociszy podwyżki będą nosić worki z fajką do kierownika zmiany, przecież to oni ciągnął robotę. :D:D:D Zajebiaszcza motywacja bo nagrody kwartalne za osiągnięcia (250 PLN!!!) to poprostu parodia.

czy ktoś wie kiedy bedzie wypłacona ta podwyżka, bo nie dostałem ani grosza więcej??

pewnie podwyżka będzie wypłacona jak się lokata w banku skończy

Ostatnia edycja:
"MKC w stałej i MKC w przygotowawczej dostali równą podwyżkę.
O co chodzi? Różnica w max uposażeniu na stanowisku w stałej i przygotowawczej? Ja nie dostanę nawet 1 zł i nie płaczę! Podwyżki oceniam, że są b. sprawiedliwe pomimo, że mnie b. boli brak dodatkowych groszy. Mam nadzieję, że jesienią coś kapnie!!!"

mkc w przygotowawczej nic nie dostali!!!
tak, tak jesienią napewno coś kapnie - następny 1zl.

Ostatnia edycja:
Czy może ktoś z Was pamięta ile mkc powinien teraz mieć wynagrodzenia brutto? bo coś mi się nie zgadza......

Czy może ktoś z Was pamięta ile mkc powinien teraz mieć wynagrodzenia brutto? bo coś mi się nie zgadza......
zgodnie z ostatnim porozumieniem pseudozwiązków reprezentujących mniejszość załogi - wsłużbie stalej 2649,70, w przygotowawczej 2499,80

Back
Do góry