podwyżki

kisiel

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
wertuje czasami to forum i w tym całym galimatiasie, w tym dochodzeniu kto, komu i dlaczego
nie moge znalezc odpowiedzi na proste nurtujace mnie pytanie

czy podwyzka o te nieco ponad 300 zeta netto jest aktualna??

wiem ze wsztrzymane sa oszczędnosciówki, wiem tez ze owa podwyzka ma nie być wypłacana z wyrównaniem od poczatku roku
ale nie wiem od kiedy ma ona być wypłacana
na forum piszą ludzie ze uwarunkowane jest to wprowadzeniem ustawy
ale kiedy maja te ustawe zamiar wprowadzić???
pozdr

do kisiela

człowieku obudź się!!!Wg pomysłu ministerstwa zdecydowana większość z nas nie dostanie nawet złotówki.

a z jakiej racji??....na jakiej podstawie ...??jak zwal tak zwal ...mogą dostać tylko może jak oni dostają to i my na tej samej podstawie dostaniemy...

Znam trochę ludzi z SG Po ok 2 latach pracy dostają po 2400zł na rękę + nagrody, premie itp. A teraz + 300zł Robi się ładna pensyjka no i 15 lat i emeryt z emeryturą w granicach 2500zł/miesięcznie I to jest służba....
Niestety my możemy tylko pogdybać jak by było pięknie gdyby....

Panowie podwyżka już....

Moi drodzy koledzy koleżanki
na początek wszystkiego naj naj naj dla naszych fukcjonariuszek .Podwyżka była już w 2009 roku , podniesiono nam 2% kwoty bazowej, prawdopodobnie nie odczujemy tego bo rząd ma zamiar podnieść wysokość obowiązkowych składek. Moim zdaniem mając na uwadze obecną sytuację finansową ( kryzys:eek:) są to jedyne zmiany co do naszego wynagrodzenia w 2009 roku.
Zapewne moje słowa będą miały pokrycie w faktach co miało już miejsce gdy na topie były wcześniejsze emerytury:D.

Back
Do góry