podwyżki

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
od 1 stycznia miały być podwyżki związane z inflacją czy też z obniżką podatków, nie wiem dokładnie więc nie będę zmyślał. Fakt niezaprzeczalny - MIAŁY BYĆ co najmniej 2% !! Po dzisiejszej pensji o 9,45 zł wyższej od grudniowej zastanawiam się albo raczej staram się przypomnieć czy któreś wykłady z matematyki i rachunkowości przespałem czy może zasady w rachunkowości i matematyce się zmieniły, albo może jest COŚ o czym ja i chyba wiele osób tu zaglądających nie wiemy. Jako skc zarabiam na rękę 2352 więc dla mnie co najmniej 2% to 47 zyli. Gdzie wp....ło resztę ??

cofnij sie do szkoły i nie odpisuj na matematyce z matury

2% dostaniesz jak KA dostarczą papierek nowego angażu podpisany przez Dyr.IC o waloryzacji kwoty bazowej z ustawy budzetowej(może to być dopiero w kwietniu ,maju ze spłatą od 1 stycznia jak MF przekaze środki do Izb) troche pomyślunku a nie goracej wody w głowie:confused:

Podwyzki to będa gazu,energii elektrycznej,żywnosci itd to na pewno zdrożeje

Podwyżki dostaną ci z kategorii B i A, po przeprowadzonym wartościowani, dlatego rozdaja między soba awanse, aby było później było lepiej...! dla nich , nie dla nas - szaraków kat. C

udławią się jak coś walnie, to oni polecą,albo będą sami na szlabanach odprawiać tiry i te wstrętne mrówki,

sam jestes wstretny ;-) nie podoba sie? zmien robote

Back
Do góry