Podobno są nagrody

• Thread starter Thread starter mlodszy rewident
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Proponuję wpisywać kto ile dostał i gdzie jest. Słyszałem, że ŚREDNIO 1000 zł brutto. Zobaczymy jak podzielą :?:

Są tacy, co dostali mniej niż sprzątaczki w Izbie. Nie mam nic przeciw sprzątaczkom, wręcz przeciwnie! Ale czy można porównać odpowiedzialność pracy sprzątaczki i funkcjonariusza celnego z 17-letnim stażem!? Bardzo często nasi przełożeni oceniają nas za styl pracy a nie za jej efekty! A co jest ważniejsze? Czy przegraliśmy w pięknym stylu, czy wygraliśmy po brzydkim meczu?

U mnie rozpiętość nagród od ok 800 do ponad 2000 brutto. Dobre, dobre. Pozdrawiam kierownictwo i dziękuję za miłe Święta. Mam nadzieję ,że to Wy kiedyś w końcu dostaniecie 400 zika na konto......

Na nic nie wystarcza....a tu jeszcze łaskę robią, że coś rzucą gawiedzi do rozdrapania. ŻENADA! I w dodatku nie są znanie Żadne kryteria przydzielania tych nagród, o awansach nie wspomnę bo nie jest to tematem tego forum.
Chyba komuś zależy,żeby jak najwięcej ludzi zwolniło się, a wtedy demontaż Służby Celnej odbędzie się w miarę bezboleśnie.

Back
Do góry