Pilzak wróc

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
prawie emeryt
Użytkownik

--------------------------------------------------------------------------------

Wołając w ten sposób wołasz-komuno wróć!

ALE BYŁO SPRAWIEDLIWIE ! PILZAK WRÓC !

ja czekam

Oceniając osiągnięcia Gościa z perspektywy dwóch lat jego nieobecności w IC Łódź, jestem gotów dać na mszę do Kapelana za pomyślny powrót KP do Łodzi.
Może wtedy mielibyśmy prawdziwego Szefa.
Jego praca w IC Łódź, pokazała, że nie jest On polityczną pacynką i nie zabiega o względy innych, a także że ludzi traktował sprawiedliwie.

Oceniając osiągnięcia Gościa z perspektywy dwóch lat jego nieobecności w IC Łódź, jestem gotów dać na mszę do Kapelana za pomyślny powrót KP do Łodzi.
Jego praca w IC Łódź, pokazała, że nie jest On polityczną pacynką i nie zabiega o względy innych, a także że ludzi traktował sprawiedliwie.

Czego nie da się powiedzieć o jego naczelnikowaniu w Warszawie. Bierzcie go sobie jak najszybciej, nawet wam dopłacę.

Trzeba zrobić zrzutę w obu izbach na tę mszę. Im więcej zbierzemy tym większa szansa, ze kapelan wymodli zmiany zgodnie z intencją i wszyscy będą zadowoleni...

Back
Do góry