G
Guest
Gość
Do ludzi , którzy pracują z tymi baranami(co niby nas reprezenują) dzwonić do nich i rz ądać aby nie podpisywali farsy.Jeżeli to jeszcze możliwe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a to prawda że jesteś prowokatorem?Anonymous napisał:czy to prawda,że P. Siwy sam pisze sobie posty jako gość a póżniej na nie odpowiada lub je komentuje.
Anonymous napisał:czy to prawda,że P. Siwy sam pisze sobie posty jako gość a póżniej na nie odpowiada lub je komentuje.
zoll napisał:Kochani, trochę pomyslcie na spokojnie:
wzrost o 500 zł na jeden etat - w/g mnie to dobrze, wzrasta wam wszystko, dodatki za stopień, nocne, itd,
zmiana kontrowersyjnego zapisu w naszej ustawie- jest,
zmiana adotycząca awansu - jest,
do maja projekt ustawy o zrównaniu z innymi służbami mundurowymi - w/g mni to znaczy emerytury, wzrost mnożnika itd,
czego jeszcze mozna chcieć w ciągu jednego dnia no może dwóch dni protestu? Teraz strona rządowa czeka na gest z naszej strony, przecież jeżeli nie będą tego realizowali to mozna znowu zrobić powtórkę, jeżeli rząd nie będzie miał z czego to i tak nie da,
Wykarzmy nasz rozsądek, na spokojnie zdecydujmy co dalej, podobno przysłowia mądrąścią narodu:
" Lepszy wróbel w garści niz gołąb na dachu", zwłaszcza , że ten wróbel nie jest taki chudy!!!
wzrost o 500 zł na jeden etat - w/g mnie to dobrze, wzrasta wam wszystko, dodatki za stopień, nocne, itd,
do maja projekt ustawy o zrównaniu z innymi służbami mundurowymi - w/g mni to znaczy emerytury, wzrost mnożnika itd,
czego jeszcze mozna chcieć w ciągu jednego dnia no może dwóch dni protestu? Teraz strona rządowa czeka na gest z naszej strony, przecież jeżeli nie będą tego realizowali to mozna znowu zrobić powtórkę, jeżeli rząd nie będzie miał z czego to i tak nie da,
Wykarzmy nasz rozsądek, na spokojnie zdecydujmy co dalej, podobno przysłowia mądrąścią narodu:
" Lepszy wróbel w garści niz gołąb na dachu", zwłaszcza , że ten wróbel nie jest taki chudy!!!
zoll napisał:tak jest, awans co pół roku , albo co dwa dni , a po roku wszyscy będą komisarzami celnymi i dalej na pasach będą odprawiali, odrobina rozumu, a nie tylko emocje
ZA KILKA LAT TO TY BęDZIESZ SIę OPIEPRZAł, A INNY MłODY BęDZIE KRęCIł śRUBOKRENTEM. TAKIE Są PRAWA NATURY!Anonymous napisał:zoll napisał:tak jest, awans co pół roku , albo co dwa dni , a po roku wszyscy będą komisarzami celnymi i dalej na pasach będą odprawiali, odrobina rozumu, a nie tylko emocje
BO MI SIE ZYGAC CHCE JAK PATRZE NA NADKOMISARZA KTORY NIC NIE ROBI .......!!R5OZUMIESZ NIC...CHODZI TYLKO JĄTRZYU PALI I NIC NIE ROBI UDAJE ZE PRACUJE JAK KIEROWNIK GO ZOBACZY!!!!!ZYGAC ROZUMIESZ GDZIE JA MAM MARNE 1300 ZŁ I ZAPI.....LAJ MOTOREK A ON BIERZE PONAD 4000 NA REKE I NIC NIE ROBI TYLKO POWTARZA JAKI TO ON WSPANIAŁY!!!!!!!!!!!!DO KANAŁU Z TAKIMI LUDZMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!