Warszawska
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 39
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze że serca gorące, ale jeszcze lepiej byłoby gdyby głowy były chłodniejsze i przemyślały termin. 15 października bowiem zapowiedziano w wielu miastach Polski, a więc i Warszawie protesty przeciw CETA ( umowie UE z Kanadą o wspólnym handlu, polecam temat). Skoro zatem już jest prawdopodobieństwo marszów protestacyjnych to obawiam się że ten nasz zginie w tłumie i okaże się adresaci przekazu z naszej pikiety go nie zauważą, albo uznają że włączyliśmy się do protestu przeciw CETA. Może ten termin kotoś podsunął nam celowo?
Ja też boję się o przyszłość. Jestem funkcjonariuszem z 23-letnim stażem w służbie, brałem udział w pikietach w czerwcu, w akcji protestacyjnej, i do dzisiaj odczuwam konsekwencje tamtych działań. Napisałem o protestach przeciw CETA, myśląc że organizatorzy naszej pikiety nie wiedzą o planach na 15 października. Mam pełną świadomość i oczywiście popieram, nasz marsz musi odbyć się przed drugim czytaniem, tylko zależy mi aby był zauważony. Skoro ponosimy koszty, to nich nie zgubi się w tłumie. Zatem, jeżeli nic się nie zmieni, to pewnie zobaczymy się za tydzień w
Oczywiście miałem na myśli tylko to, że jestem zdesperowany, bo po reformie skończę z rodziną pod mostem... Zwłaszcza jak słuchałem tej nienawistnej, urzędniczej, dyrektorskiej persony z mf, na seminarium ostatnim.
tak czy owak to były minister finansów.
oby w NBP mu lepiej poszło niż w "matrixsie".
ciekawsze jednak gdzie trafi nasz wiceminister.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !