Kubuś Puchatek
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Polecam strony forum ogólnego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Człowiek pozbawiony nadziei - człowiek zrozpaczony - nie widzi przed sobą perspektyw, przyszłość dla niego nie istnieje (NO FUTURE!), nic nie jest warta, jest przedmiotem nieokreślonego lęku czy skonkretyzowanego strachu.
posłuchaj , ty buraku, ja też byłem zolem z zachodu i alokacja przywlekła mnie na wschód i nie pozwolę abyś teraz nas obrażał!!!!!!!!! tak na marginesie , to walczymy nie dylko dla siebie , ale i dla ciebie również, a jeśli tego nie chcesz i nie popierasz, to sp....... i nie przeszkadzaj, a co najważniejsze , nie zabijaj w ludziach nadziei.....tymy bezsensownymi wypominkami, bo zachowujesz się jak małe dziecko!R2-D2 napisał:.........gdzie byliście jak zachód protestował?? Teraz tacy mocni bo Wam kierowcy tirów i Ukraińcy przez przypadek pomagaja??
slawomir.siwy napisał:Proponuję, aby nie zwracać uwagi na tego prowokatora R2-D2. Totalne niezrozumienie zagadnienia wskazuje na to, że to prawdopodobnie nie jest celnik.