Państwo w Państwie

Były turysta

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
http://www.ipla.tv/Panstwo-w-panstwie-edward-gorski/vod-5692467
FC sami wiecie jak z tym sprzętem do wypompowania było ;) tylko do ON, próbowano też Pb ale ................. fire;)

LINK
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA na dostawę mobilnych urządzeń do kontroli ilości paliwa dla Izby Celnej
w Olsztynie na DPG w Grzechotkach i DPG w Gołdapi

Zatwierdził, 29 czerwca 2012 r.
Z upoważnienia Dyrektora Izby Celnej
w Olsztynie
ZASTĘPCA DYREKTORA
Krzysztof Umbras
/podpis na oryginale/

Swego czasu było wypożyczane z Podlaskiej IC. Widziane było na Gołdapi i Bezledach czy na Gronowie nie wiem

Ostatnia edycja:
LINK
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA na dostawę mobilnych urządzeń do kontroli ilości paliwa dla Izby Celnej

w Olsztynie
ZASTĘPCA DYREKTORA
Krzysztof Umbras
/podpis na oryginale/

LINK

w Olsztynie
ZASTĘPCA DYREKTORA
Krzysztof Umbras
/podpis na oryginale/

A tu bez durnych wtyczek można obejrzec ten materiał filmowy http://w13.vgh.pl/news.php?readmore=3636

LINK

w Olsztynie
ZASTĘPCA DYREKTORA
Krzysztof Umbras
/podpis na oryginale/

Tak tak jak rosjaninowi na Gołdapi wypompowywali ruskowi z autka bęzynę wężykiem do plastikowych baniekna BKS-ie i się zapoliło to pikuś ;);)
Byłeś tam i widziałeś, bo ja po tym fakcie widziałem nagranie z monitoringu. A ty skąd czerpiesz swoją przeogromną wiedzę czyżbyś jak duch święty był zawsze i wszędzie? Pewnie plastikowe bańki zaiskrzyły według ciebie, bo to najbardziej idiotyczne wyjaśnienie jakie przychodzi mi do głowy czytając twoją wypowiedź. " Wężykiem Jasiu wężykiem".

Byłeś tam i widziałeś, bo ja po tym fakcie widziałem nagranie z monitoringu. A ty skąd czerpiesz swoją przeogromną wiedzę czyżbyś jak duch święty był zawsze i wszędzie? Pewnie plastikowe bańki zaiskrzyły według ciebie, bo to najbardziej idiotyczne wyjaśnienie jakie przychodzi mi do głowy czytając twoją wypowiedź. " Wężykiem Jasiu wężykiem".

Chodził kolega forumowicz do szkoły na lekcje z fizyki ale tematy z elektrostatyki to przespał. Dla przypomnienia powtórka o monitoring działał bo z tym to róznie bywa ;)

Chodził kolega forumowicz do szkoły na lekcje z fizyki ale tematy z elektrostatyki to przespał. Dla przypomnienia powtórka o monitoring działał bo z tym to róznie bywa ;)

No cóż. Zestawić stan faktyczny - tj. zdarzenie które zaszło faktycznie- a twoje (twoje celowo z małej litery) pełne nieścisłości i fantazji wymysły z tamtego zdarzenia dowodzą kilku rzeczy:
1. Faktyczną wiedzę o zdarzeniu posiadasz zerową
2. Wyobraźnię masz bujną - jednak to nie wystarczy. Przydałoby się IQ przynajmniej w okolicy 120 punktów.
3. Życzę pasjonującego zwiedzania stacji paliw za miedzą.

Z tego co ja pamiętam powodem zapalenia się paliwa było:
1) działanie podróżnego na...
2) rozlaną na podłogę benzynę przepompowywaną...
3) do podstawionych zbiorników bez zachowania jakichkolwiek środków bezpieczeństwa przez funkcjonariuszy OC.

Skutkiem tego było polecenie Dyrektora o zaniechaniu, do odwołania, kontroli zbiorników z benzyną i wypompowywania paliwa.
Według mojej wiedzy polecenie to nie zostało do dzisiaj odwołane. Zostało tylko zapomniane.........ze wszystkimi konsekwencjami dla funckjonariuszy ;(

A to że opary benzyny moga się zapalić od ogólno pojętej "elektrostatyki", to wiedza podstawowa - polecam youtube i zdjęcia z monitoringu stacji benzynowych.
Funkcjonariusze SC dokonujący wypompowania benzyny ze zbiorników "w imię wyższych celów" powinni zdać sobie sprawę, że działają na własną odpowiedzialność.

Jak to mówią starzy hazardziści: jest ryzyko, jest zabawa! :)

"Kolego" twoja wiedza w tym temacie jest niepełna. Nie chcę tego ujmować w stwiedzenie kolokwialne, acz dosadne...

Ostatnia edycja:
wstyd

wstyd, brak kompetencji, hańba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Dyrektor i .............. do dymisji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
wstyd, brak kompetencji, hańba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Dyrektor i .............. do dymisji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wraz z sejmem, senatem, rządem z ministrem finansów na czele

i.......................... czy wtym czasie pan od prasy nie był z-cą DIK-a to by wszystko tłumaczyło ;);)

?

kTo w tym przypadku stoi na straży i chroni interesu Państwa, a kto nieuczciwej konkurencji i Mafii ?

Back
Do góry