PANIE SŁAWKU MOŻE JEDNAK BY PAN COŚ POWIEDZIAŁ

G

Guest

Gość
W MEDIACH OCZYWIŚCIE TO AŻ TAK WIELE -CZY TO ZASZKODZI PANA KARIERZE? !!!MOŻE CHOCIAŻ MIEDZYNARODÓWKĘ ZAŚPIEWAMY!!! BO JAK DO TEJ PORY TO TYLKO SZARACZKI WALCZĄ I NIKOGO WIĘCEJ NIE WIDAĆ

Ktoś mądry musi wystąpić w telewizji i powiedzieć czym zajmuje się Służba Celna (Cło, Szczególny Nadzór Podatkowy, Vat), bo odnoszę wrażenie, że ludzie nia mają pojęcia na czy polega nasza praca i jaka jest ciężka. A już na pewno nikt nie wie co to SzNP a to przecież też Celnicy.
Jeżeli oni też ruszą do protestu, a już tak się dzieje, to cały kraj będzie zablokowany(gaz, paliwa alkohol itp), a nie tylko granice.

zastanowiam się czy Siwy to jest to ????????????????????????????????
Przecież nic konkretnego nie zrbił poza forum które nas łączy.W Federacji nawet nie jest w komitecie :cry:

VETO

Nie chce SIWEGO jako naszego przedstawiciela. nie ufam mu. SZUKAJCIE INNEGO NA "NASZEGO WODZA" Przecież zostali jeszcze normalni celnicy. Podajcie propzycje na forum. Może uda się kogoś znaleść.

I NATOMIAST NIE UFAM NIKOMU, ale w obecnej sytucji postawiłbym na Sławka. Jednak żadnych układów ze ZZ, one już teraz nas zdradził. Panie Sławku weź dwóch, trzech porządnych zolli i do roboty. Poza tym nie bedziemy tydzień szukać wodza - musimy juz go mieć!

Re: KONIECZNIE JUTRO ZORGANIZOWAĆ KONFERENCJĘ PRASOWĄ !!!!

slawomir.siwy napisał:
a dlaczego Ty mi nie ufasz? Wyjaśnij mi proszę
Slawek musisz zaczac dzialac - telefony do zwiazkowcow chyba masz. Dzialajcie bo pojutrze moze byc za pozno - czego bardzo bym nie chcial.

Teraz już za późno na przepychanki, jednogłośnie wszyscy prosimy Pana Siwego aby nas reprezentował. Akcja wymaga natychmiastowego, sprawnego działania.

Panie Sławku... krytykę już swoją nie raz wyraziłem co do Pana osoby. teraz sie koaze czy była słuszna czy nie. ZZ w obecnym kształcie to jakaś przygrywka MF. Chyba nikt nie ma innych złudzeń. A Pan kim jest? jaką ma przeszłość? Nie wiem! Wiem natomiast ze jest potrzebny LIDER!!!

Lider nie wyrasta nagle. Nie wiem czy Pan sie nadaje ale mógłby Pan przecież spróbować..... ktoś musi założyć nowe prężne ZZ ale to kwestia przyszłości, bo karty SC rozdawane są właście teraz w tej chwili.

Każdego związkowca z KW który nie podjął zdecydowanych działań w obecnej sytuacji nazywam tchórzem :!: :!: :!:

Inicjatywa na wschodzie jest oddolna i to świadczy o jej potencjale. O rozgoryczeniu tam pracujących... należy im sie szacunek i ...POMOC. I co z tego ze nie jest Pan w KW. Olać ten skostniały stary KW i nieudolny nowy KW.
Zjednoczmy sie aby wesprzeć wschód... oni odwalają największą, najcięższą robotę w tej chwili. Im chwała i szacunek. Nie róbmy w gacie tylko pomagajmy im.

Jest Pan gotów?

PANIE SŁAWKU PROSZE POWIEDZIEĆ PRAWDĘ DLACZEGO DOSZŁO DO TAKIEJ SYTUACJI NA WSCHODZIE,PRZECIEŻ GŁÓWNIE DLATEGO,ŻE POSTAWIONO ZARZUTY NP. W MEDYCE OK. 70 OSOBOM.SĄ TO CELNICY Z PONAD 10 LETNIM STAZEM PRACY.DODAJMY,ŻE PAN J.ZASTRASZAL TYCH LUDZI W SPOSÓB URĄGAJĄCY GODNOŚCI LUDZKIEJ.NIECH WKOŃCU MEDIA TEŻ ZACZNĄ O TYM MÓWIĆ.

Back
Do góry