Panie Siwy!Postępowanie za komórkę!

• Thread starter Thread starter KMICIC
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

KMICIC

Gość
Panie Przewodniczący Celnicy PL. , jako jedyny w Polsce mam postępowanie dyscyplinarne z powodu posiadania komórki .W pewnym przemyskim oddziale, pewien niestrudzony łowca i tropiciel , znany w kręgach celnych jako propagator kultury, etyki oraz krynica bezkresnej jak do tej pory wiedzy celnej i nie tylko.Wieńcząc trud zadany sobie w związku z wykryciem, ustaleniem oraz złapaniem sprawcy korzystania z komórki złapał właśnie mnie na tym niecnym, urągającym wszystkim etycznym normom oraz występkom o kryminalnym podłożu z patologicznym odcieniem naruszającym prawa ludzkie i boskie postępowaniu.Wiedziałem, że złapanie mnie przez tego człowieka po spektakularnej akcji skończy się u jednej bardzo miłej Pani, która bezwzględnie na podstawie nie zbitych dowodów oraz niezaprzeczalnych faktów, brzydząc się moim skandalicznym i niewytłumaczalnym w kategoriach moralnych i prawnych występkiem, skierowała to obrzydliwe naruszenie polecenia dyrektora do naczelnika uznając moja postawę za nadającą się do dyscyplinarnego bezwzględnego śledztwa.

na jakiej podstawie dyscyplinarka jak pamietam od 2004 nie ma takiego
zakazu

Chcą zastraszyć,za Kwasniaka-SSC ten zakaz został zniesiony,bo godził w prawa człowieka.Głowa do góry.Jak będą tak postepować dalej, to tylko będzie wieksze niezadowolenie i frustracja z naszej strony.

Kmicic nie możliwe żebyś az tak idiotycznych przełozonych miał. Mało fachowców a duzo plecaków w SC ale bez przesady... to chyba na Prima Aprilis miało byc???:eek:

Na wschodzie nigdy nic nie wiadomo, a do telefonu zawsze można dopisać historyjkę. Parę dni temu pytano się mnie, czy nadal nie można miec telefonu komórkowego w pracy, więc wszystko możliwe.

Cóż z tego, że postepowanie zostanie umorzone, skoro krwi się Kmiciciwi napsuje, ale powstanie z popiół Babinicz i podziękuje należycie Księciu:D

Back
Do góry