Panie Siwy!Postępowanie za komórkę!

• Thread starter Thread starter KMICIC
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

KMICIC

Gość
Panie Przewodniczący Celnicy PL. , jako jedyny w Polsce mam postępowanie dyscyplinarne z powodu posiadania komórki .W pewnym przemyskim oddziale, pewien niestrudzony łowca i tropiciel , znany w kręgach celnych jako propagator kultury, etyki oraz krynica bezkresnej jak do tej pory wiedzy celnej i nie tylko.Wieńcząc trud zadany sobie w związku z wykryciem, ustaleniem oraz złapaniem sprawcy korzystania z komórki złapał właśnie mnie na tym niecnym, urągającym wszystkim etycznym normom oraz występkom o kryminalnym podłożu z patologicznym odcieniem naruszającym prawa ludzkie i boskie postępowaniu.Wiedziałem, że złapanie mnie przez tego człowieka po spektakularnej akcji skończy się u jednej bardzo miłej Pani, która bezwzględnie na podstawie nie zbitych dowodów oraz niezaprzeczalnych faktów, brzydząc się moim skandalicznym i niewytłumaczalnym w kategoriach moralnych i prawnych występkiem, skierowała to obrzydliwe naruszenie polecenia dyrektora do naczelnika uznając moja postawę za nadającą się do dyscyplinarnego bezwzględnego śledztwa.

Chcą zastraszyć,za Kwasniaka-SSC ten zakaz został zniesiony,bo godził w prawa człowieka.Głowa do góry.Jak będą tak postepować dalej, to tylko będzie wieksze niezadowolenie i frustracja z naszej strony.

Kmicic nie możliwe żebyś az tak idiotycznych przełozonych miał. Mało fachowców a duzo plecaków w SC ale bez przesady... to chyba na Prima Aprilis miało byc???:eek:

Na wschodzie nigdy nic nie wiadomo, a do telefonu zawsze można dopisać historyjkę. Parę dni temu pytano się mnie, czy nadal nie można miec telefonu komórkowego w pracy, więc wszystko możliwe.

Cóż z tego, że postepowanie zostanie umorzone, skoro krwi się Kmiciciwi napsuje, ale powstanie z popiół Babinicz i podziękuje należycie Księciu:D

Back
Do góry