Panie Premierze

inspektor kot

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
48
Mam prostą radę.Niech Pan zabierze podwyżki posłom i senatorom tj po 3000zł i da nam wtedy będzie miał Pan problem rozwiązany z celnikami.Wszyscy wiedzą ,że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.Obiecanki cacanki a głupiemu radość.Po za tym szefem słuzby celnej powinien być z branży celniczej a nie jakiś koleś z układów.

Inspektorze kocie,zanim coś napiszesz sprawdź,podwyżki dla posłów o senatorów po 3 tys. zostały wstrzymane.Posłowie PiSu i LiDu piekla sie i wyzywają Po od populistów. :shock:

Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.

Przeginacie,posłuchajcie co o waszym "strajku" mówią ludzie dzwoniący do radia czy stacji telewizyjnych,nazywają to grandą,rozbojem,no w najlepszym razie nieodpowiedzialnością.A mówią to ludzie mający po 600 zł emerytury.Posłuchajcie np.w Superstacji!!

Magda123 napisał:
Przeginacie,posłuchajcie co o waszym "strajku" mówią ludzie dzwoniący do radia czy stacji telewizyjnych,nazywają to grandą,rozbojem,no w najlepszym razie nieodpowiedzialnością.A mówią to ludzie mający po 600 zł emerytury.Posłuchajcie np.w Superstacji!!

słuchalam ... i co? co z tego wynika? ale sa tez tacy co maja 300tys miesiecznie ... dlaczego do tych nie porównujesz???
Nie kazdy celnik to zlodziej, lapówkarz (czarne owce sa wszedzie) prosze nieuogólniac. Chodzi o emerytury a nie kase!

NIGDY nie śmiałabym twierdzić,że wszyscy biorą łapówki,w większości przypadków m.in.dlatego,że nie byli dopuszczani do podziału łupów (poczytałam sobie wasze forum),ale z pewnością są również uczciwi ludzie wśród was.A swoją drogą te lewe zwolnienia kwalifikuja się do prokuratury.W służbie zdrowia bryndza,PiS chce jeszcze zwiększyć składki zdrowotne - spróbujcie mieć własną firmę i płacic i tak ogromny haracz dla państwa,z lekarzy nie korzystam,miesięcznie odprowadzam składki zdrowotne ponad tysiąc zł.za siebie i męża a tu jeszcze trzeba te świadczenia podwyższyć bo budżetówka chce podwyżek a nieuczciwi lekarze wypisują lewe zwolnienia :evil:

magdo123, pamiętasz komunę, mobilizację, zastraszanie, wydzwanianie po nocach.

Myślałem, że to przeszłośś, ale się pomyliłem.

DLACZEGO ,,ŚREDNIA" :?: :?: :?:
MUSI BYĆ NA JEDEN ETAT :!:
NASZE SZEFOSTWO ZARABIA grubo powyzej 2.000zł i dostanie 900zł,a MY CO poniżej po 100 :?: :!:
o co to,nie :twisted:

Back
Do góry