Panie Ministrze

inspektor kot

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
48
Uważam Pan wypowiedzi za lakoniczne i nie wyczerpujące.Faktem jest,że do wątków na tym forum dodawane są dodatkowe zapytania na które powinien Pan szczegółowo odpowiedzieć ,a nie lakonicznie i wyrywkowo.Jeżeli chodzi o mnie to mam przepracowane w SC ponad 22 lata i Pana odpowiedzi na moje posty oraz innych forumowiczów nie robią większego wrażenia,bo nie są one konkretne.Posługuje się Pan językiem nie człowieka z wieloletnim doświadczenie zawodowym w SC , ale człowieka z układu politycznego.Za SLD na pewno nie został by Pan SSC. Wszyscy czytaliśmy Pana życiorys oraz przebytą karierę zawodową w SC i niestety nie jest Pan pionierem.Są osoby które mają wyższe tytuły naukowe np. Doktora i nie pchają się na stołek Naczelnika,Dyrektora czy SSC.Pan jest dla mnie typem karierowicza.Jak można człowieka,który przyniesiony w teczce za kadencji Pana Bujaka do byłego GUC powołać na SSC . Gdy skończyła się era Pan Bujaka to zajął się Pan własnym interesem,potem został Pan p.o. Dyrektora IC ,a następnie Dyrektorem ,a teraz SSC.Opinie innych forumowiczów Pan zna ,a w szczególności osób które z Panem współpracowały. Ja pokładałem w Panu nadzieję,sam na tym forum za kadencji Pana Dominika i protestu pisałem,że SSC powinien zostać Celnik,ale nie myślałem że taki "przylepiany"Proszę nie obrażać się na mnie ale w moich oczach taka jest prawda-gożka.Chyba kupię Panu szabelkę jaką otrzymał Pan Bujak rozpoczynając kadencję Prezesa GUC,może tym argumentem dotrze Pan do nas szaraków.Mamy dość mamienia i obietnic bez pokrycia.Ciekawy jestem ,kto jest moderatorem tego forum,ale myślę,że ktoś z MF,bo wiele postów znika.Mam nadzieję i daję Panu szansę,że wreszcie Pan otrzeźwieje z amoku i zacznie myśleć jak my szaraki ,a nie jak Panu każą .Ja wiem że punk widzenia zależy od miejsca siedzenia,ale może było by już czas skończyć z takim myśleniem.Jeszcze raz przepraszam jeżeli Pana uraziłem w jakiś sposób,ale niewielu Pana podwładnych potrafi tak pisać.Dlaczego-bo się boją.Poprostu w naszej służbie obowiązuje tzw.Mobbing.Jak nie robisz jak my chcemy to się ciebie pozbędziemy.Wskażcie mi człowieka a paragraf się znajdzie.Przepraszam-powodzenia.

Back
Do góry