inspektor kot
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 48
Uważam Pana wypowiedź do forumowicza Bardzo Celnik za niewłaściwą .Gdyby przepracował Pan ponad 15 lat w celnictwie i zaczynał od najniższego szczebla to inaczej widział by Pan sprawy szarych ,szeregowych celników.Jak czytałem Pana karierę w Celnictwie to od razu został Pan powołany przez Pana Bujaka do GUC-u i nie był Pan szarym robolem jak my wszyscy więc takie farmazony może Pan mówić swoim najbliższym pracownikom,bo my je wysłuchujemy od naszych przełożonych od kilkudziesięciu lat. np. Jak Panu lub Pani nie pasuje to proszę zmienic prace na Państwa miejsce jest 100 innych osób i wiele innych sloganów.My już mamy dość mamienia ,obietnic,które nie są do końca spełniane,umywania rąk i w rzeczywistości przekazywania ostatecznych rozwiązań w ręce Dyrektorów IC oraz Związków zawodowych(w niektórych IC jest ich aż 5),które jak wszyscy wiemy działają dla własnych interesów a nie jednostek.Mam nadzieję ,że Pan będzie prawdziwym mężczyzną i nie będzie bał się krytyki za swoje decyzje ,bez wyręczania się podległymi Panu Dyrektorami a Oni związkami zawodowymi.A pro po proszę następnym razem szczegółowo odpowiadać na zadawane Panu pytania ,bo większość propozycji,planów,założeń jest formułowana dość lakonicznie-przypominają mi przemówienia za czasów PZPR z których wynikało wiele a za razem nic.