odwaga staniała

K

kontr.

Gość
najwięcej krzyczą i wykazują się odwagą na forum także Ci co przebywają na wcześniej zaplanowanych urlopach w II poł.stycznia/fakt potwierdzony/ lub wzięli teraz bohatersko 1 dzień uż.Trzeba mieć świadomość,że granica protestuje już 5 dni i niektórzy muszą wrócić do pracy.

protest

czas może teraz aby granice świeciły pustkami z powodu braku odpraw wewnątrz kraju. my nie mamy od chwili wejścia do UE procedury wywozu.

Taaak, np. betony z uc elbląg dostały betonowej sraczki i nie ma ich dziś w pracy. Ale w poniedziałek wracają, żeby znów trzymać równo palec w dupie olsztyńskiej ic.

kontr. napisał:
najwięcej krzyczą i wykazują się odwagą na forum także Ci co przebywają na wcześniej zaplanowanych urlopach w II poł.stycznia/fakt potwierdzony/ lub wzięli teraz bohatersko 1 dzień uż.Trzeba mieć świadomość,że granica protestuje już 5 dni i niektórzy muszą wrócić do pracy.
Ja jestem już 3 dzień na uż, w poniedziałek biorę 4-ty. Ale nie odpuszcze, już zaczynam się źle czuć, więc wybiorę się do lekarza.

Mogę jeszcze podpowiedzieć, że istnieje jeszcze takie coś jak opieka nad zdrowym dzieckiem (2 dni) i z tego co sie orientuję, przełożony nie może odmówić skorzystania z tego prawa

Anonymous napisał:
Taaak, np. betony z uc elbląg dostały betonowej sraczki i nie ma ich dziś w pracy. Ale w poniedziałek wracają, żeby znów trzymać równo palec w dupie olsztyńskiej ic.
miej kolego odwagę się przyznać kto jesteś, bo narazie pyszczysz, Elbląg stoi a ty w robocie S-dy klepiesz i pomawiasz głupku, czy chodzi to no wyzywanie i obrazanie. Skoro masz problem innej natur to się podpisz a ja ci odpowiem

Anonymous napisał:
Czy o to tu chodzi, żeby sobie ubliżać? Dajcie z tym spokój. Chyba nie w tym rzecz!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Czy o to tu chodzi, żeby sobie ubliżać? Dajcie z tym spokój. Chyba nie w tym rzecz!!!
Powiedz to tej gnidzie bo mjak narazie Elbląg, Gronowo oraz Braniewo się przyłączyło od rana, a ten facet ma jakieś prywatne naimozje jako anonim

Czepiający się Elbląga uciekł, taki z niego Zoll, pewnie jest w pracy i ma dużooooooo roboty. Pozdrawiam Wszystkich na WŻ i L-4

Back
Do góry