strenczjan
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Czy wiadomo może ilu funkcjonariuszy nie przyjęło propozycji służby?
Czy są takie przypadki?
Czy są takie przypadki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wiadomo może ilu funkcjonariuszy nie przyjęło propozycji służby?
Czy są takie przypadki?
Są. Ja wiem już o wielu takich przypadkach
Czyli są jeszcze ludzie ze swoją godnością
Chciałem odrzucić, ale nie mam czego. Takiego biegu spraw się nie spodziewałem. Okazuje się, że są lepsi, a ja gorszy sort.
Niestety to prawda co piszesz o układach i każdy o tym wie doskonale. W byłej IC Białystok tradycyjnie w mundurach zostali co co mieli zostać oraz trochę innych dla niepoznaki. Podzielili między sobą stanowiska, pozamieniali się miejscami ale tak aby dupska były całe i tyle . Co do odwołań to na tym etapie będą to mieli głęboko w dupie dopiero pozwy sądowe spowodują niepewność. Myślę że sprawy otrą się jeszcze o NIK i parę innych poważnych instytucji. Co do układów to na wschodzie wiadomo o co chodzi. Głowa do góry ci co zostali w mundurach za chwilę też będą musieli sprostać nowym zadaniom i wcale nie będzie tak słodko jak teraz.Dziś propozycja do cywila . Pomimo ,że nie spełniam nawet przesłanek , aby zedrzeć ze mnie mundur , który nosiłam z godnością przez 17 lat . Czas na odwołania, mówią ,że na układy nie ma rady , ale dalej jestem w grze i wierzę w mega olbrzymie starania pana Sławka !!!!dopóki piłka w grze nie odpuszczę ! "Poukładane kolesiostwo rodzinno -lizusowskie " z mojej byłej izby trzyma się mocno ! I mam tylko wielką nadzieje , że to jest tylko do czasu ... Oczywiście reszta funk.... co w pierwszej kolejności miała zostać "rozebrana " , oczywiście Ci co są poza "ramkami " dalej mundurowi . Żyć nie umierać !