Odmłodzenie Granicy i WZP.

mario97

Użytkownik
Punkty reakcji
0
NIepokojące jest to ,że planuje się odmłodzenie WZP i Granicy czyżby emki tylko dla nich? może dlatego nasza kadra szykuje miejsca dla nowo przyjętych po znajomości funkcjonariuszy?Sławek zainteresuj się ta sprawą, bo staje się to niepokojące.pozdr.

Sławek czy wiesz coś na temat planowanego odmłodzenia granicy i WZP. Takie są sygnały, że 50 + mają być przeniesieni, jest to bardzo niepokojące i nie wiem co ma na celu. Czy znowu chcą nas oszukać? Z.Z." Celnicy" powinien zainteresować się tym tematem już teraz.

nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. to wynika wprost z Konstytucji RP. jeśli komuś, w odwecie za argumenty o zaawansowaniu wiekowym formacji, taki pomysł przyszedł do głowy, to powinien sobie zdawać z prawnych konsekwencji takiego działania.

innymi słowy, jeśli perspektywa uzyskania emerytur mundurowych uruchamia proces rugowania wieloletnich funkcjonariuszy z komórek wzp czy granicznych, to gratuluję pomysłu na kolejne udane grzybobranie.

tylko dlaczego mnie to nie dziwi?

Sławek czy wiesz coś na temat planowanego odmłodzenia granicy i WZP. Takie są sygnały, że 50 + mają być przeniesieni, jest to bardzo niepokojące i nie wiem co ma na celu. Czy znowu chcą nas oszukać? Z.Z." Celnicy" powinien zainteresować się tym tematem już teraz.
Jedynie z forum. Jeżeli takie sytuacje będą miały miejsce informujcie mnie proszę.

i teraz do celnicy.pl zaczną spływać masowo deklaracje członkowskie od fc 50+... :) lepiej późno niż wcale :)

miejmy nadzieję, że od 30+, 40+ również.
emerytury jak widać ważna rzecz.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Podobno w niektórych IC proponują funkcjonariuszom, którzy mogliby już odejść na emeryturę, dodatkową kasę (2,3 x pobory) jeżeli się zdecydują. Z tymi przyjęciami to może być coś na rzeczy, ssc lubi "merytoryczne" modernizacje i oczywiście transparentne (bo wszystko musi odpowiednio wyglądać).

I tym sposobem wykorzystano slowa przewodniczacego ZZ CELNICY o staruszkach scigajacych przemytników aby elegancko wykopac osoby 50+ z WZP.

Przenosząc z WZP-zabrać szkodliwe,nocne,dodatek graniczny.A co? Jeszcze dziadkom przewróci sie w głowach na emeryturach./to ironia/ -Epitafium z grobu:"Kim jesteście ,my byliśmy-kim jesteśmy ,wy bedziecie" Czas płynie tak samo wszystkim i w jednym kierunku-obyście nie musieli niedługo stanąc przed podobnym problemem.Tylko z jednego powodu-że jesteście starzy.

Back
Do góry