Oddziały celne wewnętrzne- mają dziękują panu KAPICY

gasio

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Panie Kapica!!!
Jeżeli Pan to czyta to proszę sobie i nam także odpowiedzieć jaką rolę Pan zgotował dla ODZIAŁÓW CELNYCH WEWNĘTRZNYCH ?????????????
Zadania (najwięcej ze wszystkich komórek - 75 zadań) ,
W komórce OC - funkcjonriuszy tyle co w referatach, wydziałach albo i mniej,
Wiedza konieczna w dużo większym zakresie niż w komórkach "eksperckich",
A stanowiska o wartości 1, 2,3.
Tylko specjaliści w OC,
Po co w takim razie REferaty kontroli wewnątrz kraju (12 zadań)? (sami pożal się Boże eksperci).
Oddziały dziękują bardzo Panu za taki stan rzeczy!!!
Ale skąd Pan może wiedzieć coś na ten temat skoro Pan nigdy nie pracował w odziałach????

i ja podpisuje się pod tym w 100%

Celnicy
ODDZIAŁÓW CELNYCH WEWNĘTRZNYCH

Zadeklarujcie się

Zostalismy oszukani to fakt!
A co z obiecanymi dodatkami dla dyzpozytorów (obiecane)? - też pan J.K. zapomniał

Pomysł rewelacyjny... dajmy pouczenia... pogroźmy palcem a podatnik niech naniesie poprawki... Zero wpływów do budżetu.

Już widzę solidarność w naszej pseudomundurowej służbie. Nie tylko nowo namaszczone oficjery, ale także pretendeci do tych stopni będą się chcieli przypodobać dyrekcji i sami zaczną wystawiać mandaty. Nie oszukujmy się klamka zapadła, zostaliśmy skazani na bycie przygłupawym (a niby z wyższym wykształceniem) mięsem armatnim. Uwłaszczenie się rasy panów w stopniach, stanowiskach i ciepłych biurowych posadkach jeszcze Was niczego nie nauczyło?
Na deser nadali sobie odpowiednie dodatki. Nie widzicie? Wygwiazdkowane naczalstwo, za przeproszeniem cztery ltery wyciera nawet naiwnymi i dotychczas posłusznymi mobilnymi.
Tiaa, "to ja wasz szef zleciłem, zrobiłem, a chłopcy na posyłki jedynie posłusznie wykonali"! A oni rywalizuja między soba i prześcigają się w robieniu wyników i są taaaaaaaaaaaacy dumni, bo dostali nominacje aż na st. specjalistów...:cool:

Nie tylko nowo namaszczone oficjery, ale także pretendeci do tych stopni będą się chcieli przypodobać dyrekcji i sami zaczną wystawiać mandaty.
Żeby wystawiać mandaty muszą mieć komu. Jeśli będziesz "pouczał" podatnika tego "komu" nie będzie więc co najwyżej oficyjery mandaty mogą sami sobie wystawiać.
Nie oszukujmy się klamka zapadła, zostaliśmy skazani na bycie przygłupawym (a niby z wyższym wykształceniem) mięsem armatnim.
Jesli chcesz nim być - Twoja sprawa ja nie zamierzam...
0003.gif

Ostatnia edycja:
nawet naiwnymi i dotychczas posłusznymi mobilnymi.
Tiaa, "to ja wasz szef zleciłem, zrobiłem, a chłopcy na posyłki jedynie posłusznie wykonali"! A oni rywalizuja między soba i prześcigają się w robieniu wyników i są taaaaaaaaaaaacy dumni, bo dostali nominacje aż na st. specjalistów...:cool:
Nie wszyscy i nie tak do końca (tzn. nie wszyscy się tak ścigają i nie wszyscy dostali C1)

Back
Do góry