Szefostwo mówiło wiele o roli tego niedocenionego celnika na samym dole,
o chęci poprawy systemu i co mamy? Projekt wartościowanie według MF czyli:
kontrola środków przewozowych, w tym kontrola skrytek C3
kontrola podróżnych szczególnie pod kątem środków i ograniczeń taryfowych C3
C3 tak dla przypomnienia to grubo poniżej średniej krajowej!
W założeniach miało to być stanowisko obecnego aplikanta!
I to bez znaczenia czy ktoś jest w OC wewnętrznym jak ja czy na granicy! Za pracę na pierwszej linii ...jałmużna! No to ja się pytam kogo szefostwo chee docenić Dyrekcję? No to niech docenia ale dlaczego naszym kosztem?
Dlaczego po wielu latach pracy mam dostawać tyle co maturzysta bez doświadczenia...właściwie do c3 to z podstawowym mogą przyjmować z taka kasą!
A gdzie te pieniążki na modernizację i sprzęt? Czy musi wejśc modernizacja żeby doposażyć w sprzęt? Nie można już przetargów organizować i kupować tego co niezbędne do kontrolii?
NIE NIE MOZNA BO NAS OSZUKANO i zadnej kasy ani na wynagrodzenia ani na sprzęt raczej już nie ma!
Muszę znowu krew oddać bo mi od tego wszystkiego ciśnienie się znowu podniosło....
o chęci poprawy systemu i co mamy? Projekt wartościowanie według MF czyli:
kontrola środków przewozowych, w tym kontrola skrytek C3
kontrola podróżnych szczególnie pod kątem środków i ograniczeń taryfowych C3
C3 tak dla przypomnienia to grubo poniżej średniej krajowej!
W założeniach miało to być stanowisko obecnego aplikanta!
I to bez znaczenia czy ktoś jest w OC wewnętrznym jak ja czy na granicy! Za pracę na pierwszej linii ...jałmużna! No to ja się pytam kogo szefostwo chee docenić Dyrekcję? No to niech docenia ale dlaczego naszym kosztem?
Dlaczego po wielu latach pracy mam dostawać tyle co maturzysta bez doświadczenia...właściwie do c3 to z podstawowym mogą przyjmować z taka kasą!
A gdzie te pieniążki na modernizację i sprzęt? Czy musi wejśc modernizacja żeby doposażyć w sprzęt? Nie można już przetargów organizować i kupować tego co niezbędne do kontrolii?
NIE NIE MOZNA BO NAS OSZUKANO i zadnej kasy ani na wynagrodzenia ani na sprzęt raczej już nie ma!
Muszę znowu krew oddać bo mi od tego wszystkiego ciśnienie się znowu podniosło....