Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
exzoll napisał:w końcu ktoś wjaśnił komu trzeba, że to zaczęlo sie w Dorohusku, a nie w zwiąkach jakiś dziwnych i w poniedziałek na rozmowy do MF pojedzie jeden z f.c z Dorohuska jako obserwator i gwarant, że nas znowu nie wyrolują
z Hrebennego funkcjonariusze OC wydelegowali też trzech;informacje o kłótniach tzw. związkowców są straszne; jeden nasz cały czas musi trzymać ich za mordy; nie wiem jak to się skończy; skonsolidujmy się; miejmy na nich wpływ; nasz kolega dostał duże umocowanie; dał znać, że jeżeli będą się tak dalej żreć te Fołty , koleżanka z opryszczką i tym podobni on i dwóch innych wróci; miał propozycję, żeby mówić do nich (związkowców wyrywających się przed szereg) jednym głosem jako graniczni; ale nie wiem jak to się skończy; pozdrawiam Wszystkich Qppaexzoll napisał:w końcu ktoś wjaśnił komu trzeba, że to zaczęlo sie w Dorohusku, a nie w zwiąkach jakiś dziwnych i w poniedziałek na rozmowy do MF pojedzie jeden z f.c z Dorohuska jako obserwator i gwarant, że nas znowu nie wyrolują
Qppa napisał:z Hrebennego funkcjonariusze OC wydelegowali też trzech;informacje o kłótniach tzw. związkowców są straszne; jeden nasz cały czas musi trzymać ich za mordy; nie wiem jak to się skończy; skonsolidujmy się; miejmy na nich wpływ; nasz kolega dostał duże umocowanie; dał znać, że jeżeli będą się tak dalej żreć te Fołty , koleżanka z opryszczką i tym podobni on i dwóch innych wróci; miał propozycję, żeby mówić do nich (związkowców wyrywających się przed szereg) jednym głosem jako graniczni; ale nie wiem jak to się skończy; pozdrawiam Wszystkich Qppaexzoll napisał:w końcu ktoś wjaśnił komu trzeba, że to zaczęlo sie w Dorohusku, a nie w zwiąkach jakiś dziwnych i w poniedziałek na rozmowy do MF pojedzie jeden z f.c z Dorohuska jako obserwator i gwarant, że nas znowu nie wyrolują