OC BIAŁYSTOK STANIE W PONIEDZIAŁEK

T

TR

Gość
OD PONIEDZIAŁKU OC BIAŁYSTOK STOI. W PONIEDZIAŁKI I PIĄTKI JEST NAJWIĘCEJ ODPRAW TIRY STOJĄ NA ULICY TAK WIĘC MYŚLĘ ŻE BĘDZIE NIEZLE. KIEROWNICY ROBIĄ W PORY ZWŁASZCZA JEDEN NAJBARDZIEJ ZAKRĘCONY . POZDRAWIAM ! :D

nie wiadomo jak pójdą negocjacje. no ale lepiej późno niż wcale. Ważne żeby bobry i kuźnica się przyłączyły.

protest

kuznia od dzisiaj od 20.00 jeden kierownik na zmianie tylko info potwierdzono wszyscy poszli na l4 lub uż zaczeło sie sciaganie z innych zmian

Potwierdzam Wczorajsze ustalenia były waśnie takie że max przyjdzie 3 osoby + kierownik DJ W.(te 3 osoby też sie wahały) Dzisiaj dzwonił też do mnie kierownik Sz. Niestety L4 do wtorku :twisted: :twisted:

PS. Ponoć sam PAN powiedział że wstyd by było jakby kuźnica nie stanęła (inf. nie potwierdzona)

PROTEST

POTWIERDZAM INFORMACJE OD KIEROWCÓW ZE MIMO FIASKU ROZOW CELNIKÓW Z MF ROZPOCZNA BLOKADY PRZEJSC GRANICZNYCH NA CAŁEJ GRANICY WSCHODNIEJ,WSZYSTKO SŁYSZAŁEM PRZEZ RADIO OD 16,00 :D :D

protest

BRAWO KUZNICA BRAWO , JAK BĘDZIE TRZEBA TO BIAŁYSTOK WPROWADZI W MIEŚCIE CAŁKOWITY PARALIŻ MAM KONTAKT Z KIEROWCAMI WYSTARCZY JEDNA ISKRA !!!!!!!!BRAWO CHŁOPAKI JESZCZE RAZ NIECH DJ CHAOS NAPIER... SAM ! CZEKAMY NA BOBRY!!!!!!

PROTEST

PRZERWA W NEGOCJACIACH Z MF PODOBNO OSTRO SA STAWIZNE WARUNKI PEZEZ CELNYCH,A MF ZROBIŁO PRZERWE NA KONSULTACJE PILNE CO DALEJ ROBIC CZY USTAPIC :P :P :P

Back
Do góry