obiegówka ( testy psychiatra i psycholog )

testowy

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
1
Cześć wszystkim,
udało mi się przejść rekrutację i dzisiaj dostałem skierowanie na badania lekarskie. Przez tel dowiedziałem się, że będę miał jeszcze testy u psychiatry i psychologa. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się jeszcze jakiś testów ;). Czy trzeba się do nich jakoś przygotować, czy to tylko pro forma?

Cześć wszystkim,
udało mi się przejść rekrutację i dzisiaj dostałem skierowanie na badania lekarskie. Przez tel dowiedziałem się, że będę miał jeszcze testy u psychiatry i psychologa. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się jeszcze jakiś testów ;). Czy trzeba się do nich jakoś przygotować, czy to tylko pro forma?
Badania w Poradni Zdrowia Psychicznego to rozszerzona wersja tego co miałeś na testach psychologicznych w Izbie. Jedyne rady to wyśpij się i przyjdź przed czasem zebyś sie nie stresowal ze nie zdążysz.

czy ktoś jeszcze może napisać, czego można się spodziewać na takich testach / rozmowach z psychologiem i psychiatrą? Może jakieś przykładowe pytania ktoś pamięta? Będzie mi wtedy łatwiej zwizualizować sobie nadchodzącą środę :)

o czyli całkiem aktualne info, choć to pewnie też zależy do miasta :) znajdziesz chwilę czasu i chęci, żeby napisać coś więcej o tej rozmowie?
Psychologa nie musiałem robić drugi raz, dostałem wyniki przypięte na skierowaniu do psychiatry. A rozmawiało się bardzo przyjemnie.

Przykładowe pytania które ja dostałem:

• czemu SCS?
  • czym zajmujesz się obecnie?
  • czy bierzesz jakieś leki psychotropowe?
  • czy ktoś u Ciebie w rodzinie chorował na choroby psychiczne?
  • czy jesteś wypoczęty?
  • w jakim nastroju jesteś?
  • Co zrobiłbyś z pieniędzmi, jakbyś wygrał szóstkę w totka?

😃😃
Ciekaw jestem, czy spodobałaby się psychiatrze odpowiedź na ostatnie
z przytoczonych pytań - najprostsza z możliwych ?!

- Wydał!

Psychologa nie musiałem robić drugi raz, dostałem wyniki przypięte na skierowaniu do psychiatry. A rozmawiało się bardzo przyjemnie.

Przykładowe pytania które ja dostałem:

• czemu SCS?
  • czym zajmujesz się obecnie?
  • czy bierzesz jakieś leki psychotropowe?
  • czy ktoś u Ciebie w rodzinie chorował na choroby psychiczne?
  • czy jesteś wypoczęty?
  • w jakim nastroju jesteś?
  • Co zrobiłbyś z pieniędzmi, jakbyś wygrał szóstkę w totka?
dzięki! pomogłeś

Tylko pytanie o które województwo chodzi? U mnie ( Białystok) w tamtym tygodniu jedna osoba odpadła na badaniach w MSWiA.

Napisze ktoś, jak te badania w MSWiA z grubsza wyglądają?
Lekarze maglują na ostro jak kosmonautów?
Jaka jest "zdawalnośc" mniej więcej?

Back
Do góry