O ile procent zwiększyła Wam się pensja?????

minio82

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Dzisiaj dostałem wpływ na konto pensję. było jej o 33 złote więcej niż w grudniu. ale nie wychodzi mi, żeby to było więcej ani obiecane 4,3% (za mało) ani o 2% (obniżenie składki rentowej - za dużo jest tej kasy) anie też o 2,3% (podwyższenie kwoty bazowej - również za malo).
no chyba, że ja nie rozumiem od czego jest liczone to 4,3% - możliew, że źle liczę tą kwootę bazową.
pozdrawiam

lukas00715 napisał:
Dzisiaj dostałem wpływ na konto pensję. było jej o 33 złote więcej niż w grudniu. ale nie wychodzi mi, żeby to było więcej ani obiecane 4,3% (za mało) ani o 2% (obniżenie składki rentowej - za dużo jest tej kasy) anie też o 2,3% (podwyższenie kwoty bazowej - również za malo).
no chyba, że ja nie rozumiem od czego jest liczone to 4,3% - możliew, że źle liczę tą kwootę bazową.
pozdrawiam

ale kasa!!! :roll:

Dla mnie netto wyszło równo 2,3% :?
Ale weź pod uwagę, że chyba jeszcze zmieniła się kwota wolna od podatku i koszty uzyskania przychodu

Korsarz napisał:
Do koleżanek i kolegów f.c z całej Polski właśnie wróciłem ze spotkania z szefem S.C w Chełmie.Przyjechał do nas celników z Dorohuska dopiero teraz.Nie patrzcie na informację z TVN24, że wracamy do pracy.Jutro t.j 29.01.08 koledzy nasi (wypróbowani koledzy) będą ostatecznie negocjować z szefem S.C ostateczne rozwiązanie naszych postulatów,przynajmniej w części.Poczekajmy na informację od nich i uzależnimy nasze działania od ustaleń.Prawdopodobnie informację o tych ustaleniach przekaże Pani Iwona Fołta w tv i radiu.Pozdrawiam wszystkich ,którzy się do nas przyłączyli.DOROHUSK !Dziękujemy za to.Ze szlabanowym pozdrowieniem "Wschodni Korsarz".
P.S Mam prośbę do admina aby to szybko weszło na inne fora.

To więcej co dostaliśmy to tylko rentówka zmniejszona, nie mogli jeszcze podwyższyć mnożnika bo ustawa budżetowa nie weszła :(

Back
Do góry