nowe Ople dla skarbówki

dziewiatka

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
1
znowu logistyka "zadziałała". bez konsultacji z użytkownikami. jakiś debil postanowił zamontować belkę sygnalizacyjną na blaszkach bez spojlera. przy 115 km/godz. świst nieziemski. brak radiowej łączności i CB. resztę pominę. gratulacje kadra.

pojazdy są do patrolowania czyli prędkości 80 max. ale głownie do miasta czy stania w miejscu. Od pościgów jest SG i policja :)

pojazdy są do patrolowania czyli prędkości 80 max. ale głownie do miasta czy stania w miejscu. Od pościgów jest SG i policja :)

czystej wody idiotyzm. karalny w mojej ocenie. funkcjonariusze powinni być dobrze wyszkoleni i wyposażeni. oczywiście nie w sprzęt zamówiony przez osobę bez kwalifikacji, w przerwie między kawką i jogurcikiem.

wystarczy przejrzeć internet:

http://poznan-sc-arch.mf.gov.pl/pl/...iO8_cur=2&_101_INSTANCE_QiO8_andOperator=true

http://www.podkarpackie.kas.gov.pl/...mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1

http://www.kwp.radom.pl/uciekal-samochodem-wiozac-papierosy-z-przemytu,pa1,24413,8

Bravo Tele echo. Aniołku po autostradzie 80km/godz. ? hmm. post miał inny cel. chodzi o pieniądze wywalane bez przemyślenia, rozpoznania i sensu co w tym kolejnym przypadku miało miejsce. o laptopach do kontroli mobilnych słyszał? nie działają do dziś. można mnożyć bez końca.

Bravo Tele echo. Aniołku po autostradzie 80km/godz. ? hmm. post miał inny cel. chodzi o pieniądze wywalane bez przemyślenia, rozpoznania i sensu co w tym kolejnym przypadku miało miejsce. o laptopach do kontroli mobilnych słyszał? nie działają do dziś. można mnożyć bez końca.

umundurowanie polowe też jest testowane przez osoby siedzące w biurach. Potem dostajemy taki badziew na granicy i dziwi się każdy że nie oddycha, spiera się po 5 praniach itd.

No jasne, do pościgów i służby "nawet z narażeniem życia" Policja, a my do policyjnych emerytur :)
Kiedyś mi kobitka z BHP powiedziała, że w razie zagrożenia trzeba wiać, a ja głupi naiwny, dlaczego? Przecież "to ja jestem Policja!" :)
Ale widać miała rację , "tisze jedziesz, dalsze budziesz"...

Attachments

• 1-12339.jpg
    1-12339.jpg
    159,6 KB · Wyświetleń: 298
Jakbyś stał po kilka(naście) godzin na patrolach w upale i słońcu to byś wiedział o czym mówię.

Zresztą w przypadku osobówek czu auto jest szare/białe/czerwone/szare ma taką same cenę.

U nas są Ople ciemnozielony ale Toyoty białe i srebrne. Jeszcze ich nie dostaliśmy, stoją podobno kilka miesięcy pod IAS

U nas są Ople ciemnozielony ale Toyoty białe i srebrne. Jeszcze ich nie dostaliśmy, stoją podobno kilka miesięcy pod IAS

U nas te pierwsze to granat. Co jest strasznie irytujące, kiedy jest chociaż trochę większe słońce. Najgorsze jest, że o Toyotach też było u nas swojego czasu głośno. Ale już sobie odpuściliśmy czekanie :/

Back
Do góry