Protesty
Witam ponownie, dziś rano w TVN24 zobaczyłem dziwne sceny z przejścia w Medyce, nie byłem tam nigdy, bywam na Hrebennym.
Postanowiłem napisać choć sam bylem jednym z "podróżnych" bo naprawdę Ci ludzie nie myślą, dlaczego macie prtensje do celników, oni tylko wykonują swoją prace, powinniście się cieszyć że nie są bardzo drobiazgowi, pomyślcie co będzie jeśli celnicy zrobią sobie tzw. strajk włoski, który polega na dokładnej szczegółowej kontroli...Panowie celnicy w imieniu swoim i tych ludzi PRZEPRASZAM to Wasza praca i należy wam się szacunek.
Co do podróżnych, swoje pretensje możecie mieć tylko do Ministerstwa Finansów coż , mamy żądy PO, były PIS...i co ? nic... każdy może sobie kupić słoneczny order Peru, zapalić jointa i bedzie szczęśliwi i kochany...
a tak serio to WARA od celników (choć jak pisałem sam często bywam za granicą) im się należy SZACUNEK !! Wszelkie blokady, protesty i inne pomysły można zrobić przed przejściem , poza tym swoje niezadowolenie można wyrazić w najbliższych wyborach, to Panowie z MF uchalili taką ustawę a nie celnicy, to panowie których wybraliście przy wyborach tak fajnie zrobili, jak zawsze najbiedniejsi dostaja po d....
Pozdrawiam wszystkich celników na "pasach" idzie zima dbajcie o siebie