nowa jakość

Neuer

Użytkownik
Punkty reakcji
0
w dniu dzisiejszym jaśnie nam panujący pan dyzrektor IC w Białej podlaskiej zawiesił w obowiązkach służbowych 4 funkcjonariuszy celnych w związku z informacją że w bliżej nieokreślonym terminie będa im przedstawione zarzuty korupcyjne

Poponuję aby aplikantów do zawodu celnika od razu zawieszać , lub zamykać bo w bliżej nie okreslonym terminie moga zostać skorumpowani.

Niekoniecznie skorumpowani, wystarczy pomówieni a "nasze prawo" i nadgorliwi prokuratorzy zrobią z nimi co trzeba

Jaką komurkę organizacyjną dotknęła "tak przemyślana" decyzja Pana Dyrektora?

badboy- nasz wielki recenzencie

W przedszkolu uczą liter, w szkole podstawowej ortografii i pisowni, dalej w gimnazjum i liceum poprawnej formy stylistycznej wyrażania myśli w wypowiedzi pisemnej. Gdzie uczą rozpoczynania zdań z małej litery ? Chyba, że akceptujemy stosowaną formę blogu i literówek. Nie wydaje Ci się szanowny Badboyu, że zbyt często świecisz odbitym światłem na tym blogu zamiast wnosić cokolwiek do wymiany stanowisk. Poczuć sie lepiej kosztem drugiego to łatwizna ......

Gdzie uczą rozpoczynania zdań z małej litery ? ......

uczę się między innymi od Ciebie, zobacz na swoje posty, masz ich niedużo, ale prawie 50% zaczyna się z małej litery, jeśli już chcesz komuś zwracać uwagę to spójrz najpierw na siebie, na swe postępowanie i zachowanie a póżniej udzielaj lekcji i pouczeń komuś, stosuj to w życiu zawodowym jak i prywatnym, powodzenia

Zły chłopczyku

daleki jestem aby kontynuować ten niepotrzebny wątek. specjalnie napisałem tak jak poprawnie powinno się pisać. jako komentarz do czepiania się słówek i literówek. w odpowiedzi to samo - ty jesteś be itd. nuda !!!!!
poczytaj swoje posty to dobrze czasem robi na dobre samopoczucie.
udanych wpisów życzę ......

Back
Do góry