Z
Zibi
Gość
Jaka Nasza służba takie legitymacje i identyfikatory służbowe. To woła o "pomstę do nieba". Wstyd pokazać Nasz dokument.Zobaczcie jakie legitymacje i odznaki posiada Policja,SG,UKS itp............Jesteśmy "dziady".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaka Nasza służba takie legitymacje i identyfikatory służbowe. To woła o "pomstę do nieba". Wstyd pokazać Nasz dokument.Zobaczcie jakie legitymacje i odznaki posiada Policja,SG,UKS itp............Jesteśmy "dziady".
nie pracuję w kadrach, finansach,czy innych komorkach administracyjnych - wręcz przeciwnie....- na granicy. Może legitymacja w WZP się przydaje (nie kwestionuję), ale ilu pracownikow ma ten "dział"??? (w skali ogólnej SC) - to dla takiej "garstki" zmieniać : legitymacje (bo miękkie - ja kupiłem etui), blachy (mało widoczne?? - lepiej dżwigać ciężarek??) i tak - (nie mówię że zawsze - i nie wiem ile jest takich samodzielnych wypraw w teren WZP - gdzie legitymacja to jedyny dokument który pozwala Wam pracować) w terenie pracujecie z innymi służbami, a nie w terenie - wystarczy blacha i mundur.