Napad na celnika!!!!

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Moi młodzi koledzy!!!! całe życie, w waszym wieku , tułałem się po knajpach, dlatego do dzisiejszego dnia praktykantki zachwycają się moimi bliznami., co przekłada się na wiele przyjemnych chwil.Jednak każdy przemytnik w 90 latach, który coś do mnie miał, był wzywany na policję i przesłuchiwany,pytali się go czy aby coś do mnie ma, dlaczego mnie prześladuje i pamiętam słowa mojego kolegi z policji który mówił cyt''pamiętajcie, jeżeli temu Panu coś sie stanie, przyjedziemy do was, zapukamy do waszych drzwi a jak wasze alibi, będzie marne bójcie się bo ja już się o was boję''takie zachowanie przekładało się na bezpieczeństwo dla mnie, nikt, nawet jak byłem pijany w trupa a mój koń, który stał przed barem i czekał jak skończę pić nie musiał się bać.Bo każdy z was ma prawo do życia!!!!!, poza granicą!!!!!!Policja może dużo, ale jeżeli chcą!

ale

Popieram w całej rozciągłości myślowej. Ale przecież mamy demokrację (...) i dlatego teraz wszystko wolno bandziorom a funkcjonariuszom publicznym odbiera się prawa.
A poza tym zaraz Ci ktoś napisze że jesteś komuch i ubek i tęsknisz do za starymi czasami kiedy było Ci lepiej.

służby

U nas na wewnętrznym do teraz przychodzą goście wymachujący policyjną blachą z rządaniem "sprawniejszego" załatwienia ...

Back
Do góry