nagrody

J

jarek89

Gość
Czy ma ktoś dostęp do regulaminu podziału nagród na koniec roku tych ok.1060 zł brutto.Czy wyłączone są z nich osoby przebywające na zwolnieniu lekarskim.

Musisz znaleźć decyzje dyrektora i regulamin w IC biała Podlaska To decyzja 158 lub 159 z 2007 ale dokładnie nie pamietam.a zapisane jest tam że jezeli byłeś dłuzej niz 1 miesiąć w okresie z a który jest nagroda to jej nie masz.sumuje sie wszystkie dni zwolnienia,

Dokładnie, powyżej 30 dni (włacza się w to również urlop zdrowotny) nagrody nie ma. Ja tam dostalem 1060 zł.na rekę :D

NAGRODA UC III W-wa Okęcie

Ja dostałem na ręke 1400 pln. Byłem na zwolnieniu poniżej 5 dni. Jestem szeregowym kontrolerem celnym. Tyle samo mniej więcej miały koleżanki i koledzy z oddziału. Nie wiem ile sypnięto kadrze kierowniczej ale napewno dużo więcej. UC III Warszawa Okęcie

Ja dostałem na ręke 1400 pln. Byłem na zwolnieniu poniżej 5 dni. Jestem szeregowym kontrolerem celnym. Tyle samo mniej więcej miały koleżanki i koledzy z oddziału. Nie wiem ile sypnięto kadrze kierowniczej ale napewno dużo więcej. UC III Warszawa Okęcie

a ja dostałem 530 zł na rękę... nie byłem na zwolnienu jestem szeregowym młodszym kontrolerem. tyle samo i mniej dostali koledzy z wydziału.... od września wyrbionych ponad 100 nadgodzin.... czesto słuzba po 24 godziny, rekord od soboty do wtorku 8 godz snu bo reszta w pracy.....i teraz jestem ciekaw ile dostala góra....

skoro się na to godzisz...a gdzie 11 godz odpoczynku w ciągu doby

ci co sie na to nie godzili poszli dobrowolnie do "lepszych" miejsc pełnienia służby....sam wiesz jak to jest z tym godzeniem się na różne dziwne rzeczy w naszej chwalebnej służbie....ale już niedługo izba sobie przypomni o tym bo już szukam nowej roboty a jak tylko cos znajde udam się do PIP-u...

Back
Do góry