Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytasz, jak to wygląda od środka?Mam pytanie, czy może ktoś przybliżyć na czym polega praca w CZS? Przeczytałem ogłoszenie, regulamin organizacyjny komórki. Pytam jak to wygląda od środka.
Witam. Czy może ktoś przybliżyć co możemy spodziewać sie na multiselect?
Pośpiech przeważnie jest złym doradcą."Poeta się znalazł" fakt napisane źle, pisane było w pośpiechu
I pewnie na telefonie ^^"Poeta się znalazł" fakt napisane źle, pisane było w pośpiechu
"Poeta się znalazł" fakt napisane źle, pisane było w pośpiechu
Te Bolo a w pracy w krawacie chodzisz.....taki zielony a za starych czasów z wkręconą blachą . Klient w krawacie mniej awanturujący jest ))). Zdjęcie @Gefreitera trochę przesadzone....ale tylko trochę. Młody - idź do CZS, jak dobrze trafisz to polubisz tę służbę. Ja nie to podziękujesz. Tutaj sami doświadczeni żsłużbą, więc miodu z naszych ust nie spodziewaj sięI w ogóle ten cały bolo to pewnie pijak.
Pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej.
Pytasz, jak to wygląda od środka?
Mniej więcej tak....
Pokaż załącznik: 6677Pokaż załącznik: 6675Pokaż załącznik: 6676
Mam pytanie, czy może ktoś przybliżyć na czym polega praca w CZS? Przeczytałem ogłoszenie, regulamin organizacyjny komórki. Pytam jak to wygląda od środka.
Wygląda to całkiem ciekawie. Dziękuję za odpowiedź. Duże to dla mnie wyjaśnienie, choć już wątpiłem w konkretną odpowiedź.Prowadzisz postępowania karne. W zależności od tego do jakiej komórki trafisz to będziesz robił sprawy związane z:
i wszystkim tym czym zajmuje się obecnie SCS.
- hazardem,
- podatkami,
- narkotykami,
- przemycaną fajką/alkoholem,
- fabrykami fajek,
- bimbrowniami,
Praca polega głównie na zbieraniu dowodów, które kompletujemy w aktach sprawy, których często są niepoliczone ilości (jak ktoś tutaj świetnie zobrazował). Gro pracy to też przesłuchania świadków/podejrzanych, następnie reprezentowanie Naczelnika UCS przed Sądem. To takie połączenie pracy Prokuratora i Policjanta z Wydziału Przestępczości Gospodarczej lub CBŚP.
Ja bardzo sobie chwalę tę robotę i się w niej realizuję