MUSI KTOś NAS REPREZENTOWAć I KOORDYNOWAć DZIAłANIA

G

Guest

Gość
Celnicy, ktoś musi koordynować działania, bo sam spontaniczny protest spontanicznie zgaśnie.
Ludzie nie wiedzą czy to koniec czy początek protestu.
Nie dajmy się skłócić i podzielić.
Nie znam Siwego, wczoraj wypadł (jak dla mnie) mało medialnie. (Nie jestem Siwym - zaznaczam bo w niektórych postach widziałem sugestie jakoby on sam sobie odpisywał)
Ale musimy ustalić co dalej, wszyscy albo nikt. Ministerstwo ma stracha, ulegnie ale musi z kimś rozmawiać. Wiedzieć z kim ma negocjować. Proponuję dać wotum zaufania do negocjacji 1 osobie lub grupie. Wybierzmy ich na forum. TRZEBA TO USTALIć DO NIEDZIELI żEBY WIEDZIEć CO Z PONIEDZIAłKIEM. Proszę skupcie na tym uwagę. Ja proponuję Siwego bo nikogo nie znam a w związkach nie byłem i najprawdopodobniej nie będę. (11 lat w służbie). Do roboty Panie i Panowie.

Ja też nie jestem Siwym, ani go nie znam. Ale uważam, że jest to jedyna osoba, która nas nie sprzeda...
SIWY NA PREZYDENTA!

cdn

niech ZZ oraz PB podadza jak najszybciej jakis komunikat,ustalenia itp. wszystkie wiadomosci i szum medialny nie sa wiazace i brak jakich kolwiek konkretow. prosze o jak najszybsze poinformowanie przede wszystkim celnkow co dalej bo sie obudzimy w poniedzialek z rekami w kajdankach

UWAŻAMY , ZE PROTEST MUSI TRWAC NADAL I WIEKSZOŚC Z NAS DO PRACY NIE WRACA. JESLI CHODZI O NEGOCJACJE, TO CHYBA NALEZY ZAUFAC S. SIWEMU, BO INNEGO NIE ZNAMY, ALE POD WARUNKIEM, ŻE ROZMOWOM BĘDĄ PEZYGLĄDAĆ SIĘ ODDELEGOWANI F.C. -ZAUFANI Z KAŻDEJ IZBY CELNEJ, TAK ABY NIE DAC SIE W MALINY WPUŚCIĆ!

KOLEŻANKI i KOLEDZY Z OCD DOROHUSK- MUSIMY SIE DZISIAJ SPOTKAĆ, UMÓWMY SIE TELEFONICZNIE NA SPOTKANIE, MUSIMY POGADAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie. Siwy zabierze do MFu na negocjacje np. po jednej osobie z przejść które rozpoczeły protest. Tylko wiarygodne osoby.

Jacek S

Podziękujcie Jackowi S., on już negocjował z Gajdą w 99 roku i co z tego wyszło ????? i z tego co słychać chce się znów "układać " i spaść jak to związkowcy w Rzepinie na 4 łapki (stanowiska). Są wśród nas ludzie mądrzejsi tylko dać im szansę. Jeżeli nie teraz, to już nigdy nic nie zrobimy. Trzeba rozmawiać i to szybko, ale nie przyjmować jakichś mrzonek i obietnic. Liczą się FAKTY misiu i już.

Back
Do góry