Moduły szkoleniowe w służbie przygotowawczej

• Thread starter Thread starter Magnet
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

Magnet

Gość
Chciałbym się dowiedzieć, czy wiecie coś o modułach szkoleniowych organizowanych przez MF - tzn. jakie są planowane, gdzie (Muszyna, Świder) i kiedy? Wiem, że teraz odbywa się w Muszynie moduł z wartości celnej.

chłopcze poczekaj na zapisy ustawy modernizacyjnej jesli nie bedzie emerytur mundur to spierd.do Anglii tak abys sie nogami o tyłek bił mosruły se podaruj

oj, tak, tak. Nasz szef jest przeciwko nam, nic lepszego w tej służbie nas już nie czeka. Daj sobie spokój z modułami, jak przyjdzie Twoja kolej to z pewnością Cię powiadomią. Pozdro :lol:

A myślicie, że po co ten temat stworzyłem? Zeby jechać na 5-dniowy moduł do Muszyny i podpisać cyrograf na około 800 pln + urlop szkoleniowy + koszty biletów na dojazd :lol:

Magnet napisał:
A myślicie, że po co ten temat stworzyłem? Zeby jechać na 5-dniowy moduł do Muszyny i podpisać cyrograf na około 800 pln + urlop szkoleniowy + koszty biletów na dojazd :lol:
:arrow: Czego chcesz od modułów? Ludzie jeżdżą i są zadowoleni, a ponadto przyjmując się do pracy pracodawca uprzedzał ciebie o takiej ewentualności :wink: szkoleń poza miejscem zamieszkania. W czym problem kolego? :lol:

Back
Do góry