Media kłamią o naszym proteście tak jak ZSSR o Katyniu!

G

Guest

Gość
Oglądałem dzisiaj wszystkie wiadomości na temat naszego celniczego protestu i zgroza!!!
TVN24 i TVP i dziennikarze tam pracujący nie mają o niczym zielonego pojęcia. Wychodzi na to, że ten kierowca to przez nas umarł, a my to dostaniemy wielkie podwyżki 9% i ustawa jest już w Sejmie!!!! Co to jest 9%, jak przez lata nie dostawaliśmy nic 0d 2003r. żadnej podwyżki nawet o inflację!! I podano, że średnia zarobków to 3000 brutto, tylko Panowie dziennikarze kto tyle ma, chyba kierownik z kilkuletnim stażem, a szary celnik ma wielkie g...o U nas w urzędzie średnia to 2000 brutto tych z kilkuletnim stażem. Awanse raz na parę lat i zależy od układów z naczelnikem lub dyrektorem Izby. Jak cię Naczelnik lub Dyrektor nie lubi to nigdy nie awansujesz, chyba że raz na kilka lat w stopniu co daje 50 zł brutto.
Dziennikarze nie znają rzeczywistości jaka panuje w SC i zrobili z nas "potworów"
ZZ powinny bardziej włączyć się w w wyjaśnienie mediom i opinii publicznej istoty naszego protestu!

Media kłamią

Ja mam stażu 5 lat. Mam brutto 2300. Tylko dlatego że pracuje w SzNP. Dodatek za noc dojazdy i bez dostępu światła i 1 żywiciel rodziny.

Back
Do góry