Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
RecytowaćChcesz je wykuć na pamięć?
Będę modły odprawiała co to jakaś wiedza tajemna ?? a może myślisz, że tylko Ty wiesz co to jest ???
Jestem niezwykle ciekawy, ile w życiu matryc Ravena rozpisałeś???jeżeli mówisz o matrycach to mówisz BREDNIE, zresztą 70% twoich wypowiedzi to tak ogólnie to brednie i takie zbędne mądrzenie się ... ale co ja tam wiem
Kiedyś (nie w cle, a była to środa), zasiadając do matryc, w zadaniu nr 2 lub 3 (nierozwiązywalnym)a dla mnie to dobre pytanie. Bo w internetach są i banalnie proste i jakieś totalnie skomplikowane. Tablic jest 100 o ile się nie mylę, nie sądzę, że da się ich nauczyć na pamięć, a mozna się chcieć po prostu sprawdzić. Ja na przykład osobiście miałam 3 razy robione takie testy, ale nikt mi nie powiedział tak naprawdę jak mi poszło i jestem ciekawa tego. A w jakiś ściągniętych apkach pierwsze 50 jest tak banalnych, że chciałabym wiedzieć, czy w rekrutacji spodziewać się czegoś podobnego czy jednak jest trudniejsze, szczególnie, że w innym wątku o naborze ludzie pisali, że nie udało im się skończyć je rozwiązywać.
Rozszerzona (skala A-E). W Internecie ciężko, raczej musisz szukać książek.Która wersja matryc jest aktualnie stosowana podczas naboru? rozszerzona, podstawowa? czy można ją gdzieś na internecie znaleźć?
Kolega nie pytał o mechanizmy, tylko o wersję rozszerzoną i podstawową, stąd zakładam, że ma pojęcie o co chodzi, to raz.Przecież matryce ogólno-dostępne zawierają te same mechanizmy jak te rozdawane na testach.
Szukanie tych samym jest totoalnym bezsensem. Albo załapiesz o co w nich chodzi, albo nie.
Nie trzeba wszystkich na teście rozwiązać.