Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:mam pytanie dość ważne, czy aby zostać przyjętym do służby potrzebna jest kategoria A ?
zorro napisał:Anonymous napisał:mam pytanie dość ważne, czy aby zostać przyjętym do służby potrzebna jest kategoria A ?
Najwazniejszy był i będzie, jak zawsze GARBULEC.
Co za bełkot, trawy się najarałeś czy co ? Trzeba być nieźle odjechanym żeby takie androny pleść.omo napisał:Kinio...zastanów się nad sobą i to mocno...zmień robotę...malkontenci won...ciekawe jak zmienisz zdanie jak ci "inni " coś zrobią dla służby,
"MAM PYTANIE" - DERYLL ...to Twój wybór ...robota nie inna niż gdzieś tam... bądź normalny... w tej służbie też tacy są...zapewniam...spotkałem ich...egzaminy są do przejścia...głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie "patrz" na idiotów. :twisted: :twisted:
W dużym skrócie: w ciagu trzech lat musisz przejśc zasadniczy kurs celny W Świdrze, w Muszynie lub u siebie w izbie - w zależności od tego, w jakiej izbie pracujesz, ilu jest młodych etc. Zdajesz egzaminy zawodowe oraz egzamin z języka obcego. Oprócz tego raz do roku czeka Cię ocena okresowa, wystawiana przez bezpośredniego przełożonego.Deryll napisał:Witam. Przeszedłem pomyślnie rekrutacje do pracy w służbie celnej.Chciałbym się dowiedzieć jaka jest kolej rzeczy. Chodzi ogólnie o jakieś kursy, egzaminy i tym podobne. Co mnie czeka. Z góry dziękuje.