Lista Dopuszczalnych Tematów !!!

rybka

Użytkownik
Punkty reakcji
5
Panie Administratorze!
Muszę przyznać, iż rozmowy o pieniądzach są zazwyczaj jałowe i NIGDY ich z narzekania nie przybyło, a ponadto mnie samego także często irytują. W związku jednak z zamknięciem przez Pana takiegoż tematu oraz dodanym hmm... stwierdzeniem(?!);" Koniec dyskusji, o podwyżkach w 2009 TU", czuję się zmuszony do zadania kilku pytań w niniejszym "liście otwartym". Czy nie "trąci" owy czyn CENZURĄ? Czy Polacy potrafią nie dyskutować o kasie, kasie, kasie ...? Czy istnieje jakaś lista tematów niedopuszczalnych w OGÓLNYCH DYSKUSJACH? A może istnieje lista tematów porządanych?
Jakiś czas temu chwaliłem Pana za przemyślane i sensowne porządki, ale uważam, że tematy nie będące całkiem indywidualnymi, tym bardziej "narodowe", nie powinny wylądować w HYDEPARKU czy KOSZU!
A może warto założyć jeszczcze jakieś "zakładki" na forum?

Niniejszych słów z PREMEDYTACJĄ nie piszę w zakładce OPINIE I UWAGI, gdyż (może wbrew Panu?!) uważam, że na temat samego forum również MOŻNA prowadzić OGÓLNE DYSKUSJE!
Pozostając w ciągłym do Pana szacunku, pozdrawiam.

Nie znam zagadnienia- moderatorów jest kilku. Proszę o szczegółową informację na ten temat-podanie linków przeniesionych tematów lub w przypadku ich usunięcia proszę je powielić.

Panie Sławomirze!
Odnoszę wrażenie, że nieco zbyt osobiście odebrał Pan "zagadnienie" (ależ poważne słowo!). Po pierwsze lepiej pasują tu słowa " zwrócenie uwagi". Pomimo, iż nie odmówiłem sobie pewnej uszczypliwości, to nie "zieję z oburzenia" lecz przestrzegam przed pewną niefrasobliwością, która może z jednej strony podważyć zaufanie forumowiczów, a dopiero z drugiej stać się pretekstem do "zagadnienia"! Po drugie wiem, że moderatorów jest kilku i zapewne są to osoby godne zaufania, więc zadając powyżej pytania, w tym samym wpisie SAM na nie odpowiedziałem! Jak? Tak więc zrazem po trzecie - napisałem:
"W związku jednak z ZAMKNIĘCIEM przez Pana takiegoż tematu oraz dodanym hmm... stwierdzeniem(?!);" Koniec dyskusji, o podwyżkach w 2009 TU""
- przedmiotowy temat został niedawno zamknięty i (traktując zdanie W CAŁOŚCI) JEDNOCZEŚNIE została WYRAŻONA przez "Administratora" SUGESTIA (!!!), a administrator nie może ani się tłumaczyć, ANI WYRAŻAĆ OPINII w takich wypadkach !!!
Po czwarte, W KOLEJNYM AKAPICIE, nawiązując do "pochwały" zasugerowałem uprzedzająco, iż ewentualne "przeniesienie" (co miało już kiedyś miejsce, ale nie mam zamiaru teraz szukać- mało istotne), jest rozwiązaniem dla pewnych tematów ZŁYM w obecnym UKŁADZIE forum! Przecież NAWET GRAFICZNIE: HydePark, Karczma i Kosz są wspólnie POZA MARGINESEM!
Panie Sławomirze! BARDZO RZADKO tłumaczę coś tak bardzo szczegółowo jak powyżej, ograniczając się zazwyczaj do niezbędnych słów, sugestii czy porównań. WIEM, że zrozumienie takiego "stylu" jest trudne, ale NIE NIEMOŻLIWE! Wręcz staje się łatwym dla chcącego zrozumieć! Ponieważ wyrazem mojego szacunku wobec adwersarza jest właśnie taki"styl", a nie "wyoślanie" wszystkiego, to do Pana jeszcze jedna sugestia (także związana z powyższym):
DOBRYM zwyczajem jest dmuchać na zimne!
... a tu wszędzie gorąco ...

Temat podwyżek został zamknięty bo od dłuższego czasu nie pojawił się tam wpis na temat, przeglądnij proszę ostatnie posty.

zamkniety temat ....

żaden argument -- tak samo jak i wielu innych tematach -- z tego co jednak widze zaden z nich nie zostal przez Admina zamkniety.........

Zarówno admin, pozostali moderatorzy jak i ja zapoznaliśmy się szczegółowo z podnoszonymi przez Ciebie uwagami - dzięki za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami dot. prowadzenia forum. Podobnie jak opinie i uwagi innych foromowiczów sugestie te będą brane pod uwagę w przyszłości. Jak widać nie piszę na tym forum jako administrator i nie konsultuję ani z nim ani też z innymi moderatoramii poszczególnych ich działań dot. porządków na forum.

Back
Do góry