Lipa

eresenowiec

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
O co chodzi?
Brak informacji od Sławka i pozostałych kompetentnych osób sprawia , że ludzie głupieją i są wq...wieni. Czekamy jak baranki na rzeź. Jakiekolwiek info jest lepsze niż jego brak. Licznik - żenada. Tłumaczenie sprawy licznika - żenada. Jeśli ludzie się wypisują albo faktycznie przestali się zapisywać to trudno , ale tłumaczenie , że tylko jeden admin ma możliwość zmiany i był na urlopie .... no bez jaj - nawet jeśli to mógł to zrobić mocząc nogi na Kanarach. OBUDŹCIE SIĘ BO NAS WYRU...AJĄ BEZ MYDŁA!

Czekam na JAKIKOLWIEK sygnał od Sławka jak na łyk wody na pustyni!

Niech w końcu będzie wiadomo co się dzieje lub też co będzie się dziać. Co robimy we wrześniu? Czy jeszcze jest taka potrzeba? Czy jeszcze jest szansa?

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

Szansa jest taka, ze przy obecnej dziurze budżetowej ktoś policzy i stwierdzi, że reforma jest za droga. Ponadto zdają sobie sprawę ze pierwsze lata po reformie będą na minus a doopiero później wyjdą na zero. A ten minus może pociągnąć na dno rządząca ekipę.

Ostatnia edycja:
Najbliższe 24. Posiedzenie Sejmu RP mamy w dniach 5, 6 września 2016 r. tego dnia również zaproszono nasz ZZ na spotkanie. Ciekawe tylko czy się ktoś pofatyguje czy kolejny raz z góry założono iż lepiej nie iść aby potem nie mówić że MF prowadziło dialog.

Napiszcie prosze, czy u Was wątek EMERYTURY kończy sie na stronie 1073?... Widzę , ze na liczniku są jeszcze dalsze strony, ale....:mad: Mam spore zaległości w śledzeniu wątków , które chciałam nadrobić :(

Najbliższe 24. Posiedzenie Sejmu RP mamy w dniach 5, 6 września 2016 r. tego dnia również zaproszono nasz ZZ na spotkanie. Ciekawe tylko czy się ktoś pofatyguje czy kolejny raz z góry założono iż lepiej nie iść aby potem nie mówić że MF prowadziło dialog.
Mam głęboką nadzieję i wiarę, że wszyscy przedstawiciele ZZ wiedzą czego oczekuje od nich środowisko. Nie ma powrotu do zdrady z 2008r.
Sytuacja Służby Celnej w 2016r jest o wiele poważniejsza

Nie ma powrotu do zdrady z 2008r.
Tak, masz rację... ludzie (spora cześć) z granicy (podlaskie) mówią, że nie protestowali w czerwcu i nie będą protestowali we wrześniu bo w 2008 roku izba się wypięła i najlepiej na tym wyszła (stanowiska i kasa)... wychodzi na to, że teraz rewanż... Nie wiem co o tym myśleć...

Tak, masz rację... ludzie (spora cześć) z granicy (podlaskie) mówią, że nie protestowali w czerwcu i nie będą protestowali we wrześniu bo w 2008 roku izba się wypięła i najlepiej na tym wyszła (stanowiska i kasa)... wychodzi na to, że teraz rewanż... Nie wiem co o tym myśleć...

ludzie (spora cześć) z granicy (lubelskie) mówią, że nie protestowali w czerwcu i nie będą protestowali we wrześniu bo dostali podwyżki na stanowisku oraz podwójne awanse w stopniu - coś czego nigdy wcześniej nie doświadczyli. po 8 latach dopiero dobili do 3000 netto więc dlaczego mają się podkładać za ekspercików zza stołków?! wychodzi na to, że teraz rewanż... Nie wiem co o tym myśleć...[

KAS jest złą ustawą, źle przygotowaną, forsowaną na siłę po to aby pod jej płaszczykiem NAS CELNIKÓW rozmundurować, a o jej negatywnych prawnych, ekononomicznych aspektach wypowiadano się wielokrotnie.Czy te argumenty przemówiły do naszych decydentów zobaczymy.

Back
Do góry