Likwidacja IC Kielce oraz IC Opole

No to świetnie. No i co panowie i panie z Kielc??? Teraz dopiero obudziliście sie ze was likwidują i nie maciE prawa bytu ??????? ŻEBY 10% W WASZYM PRZYPADKU NIE UROSŁO DO 50% BO 10 % TO JEST ŚREDNIA

nie po to to pisałem, żeby jakieś kąśliwe uwagi czytać - powielane zresztą w każdym wątku tego forum

tak poza tym to obecna władza nie ogląda się na nic ani na nikogo. zrobią to na co mają ochotę bez względu na opinię publiczną. ostatni dzwonek na cokolwiek był przy urnie wyborczej w 2005 r

nie po to to pisałem, żeby jakieś kąśliwe uwagi czytać - powielane zresztą w każdym wątku tego forum

tak poza tym to obecna władza nie ogląda się na nic ani na nikogo. zrobią to na co mają ochotę bez względu na opinię publiczną. ostatni dzwonek na cokolwiek był przy urnie wyborczej w 2005 r

Kłamiesz jak władza. Owszem że się oglądaja np. na kolejarzy, górników , lekarzy wszystkich którzy chca i protestują. Prawda o likwidacji Kielc była już wiadoma nie od dzis lecz co najmniej od stycznia 2006r. Kielce odprowadzaj tyle cła co np. jeden uc z południowej polski więc czemu niepotrzebnie miałyby trwac dalej.

Przecież wg. projektu ustawy o KAS znikają wszystkie IC i IS ja nie rozumiem więc tych rewelacji medialnych.
Czy chodzi o to, że izba KAS w Kielcach nie będzie miała pionu celnego? Toż to jakaś bzdura.

podałem linki żeby koledzy mieli możliwość przeczytać - bo jak śledziłem to w ogólnopolskich mediach cisza na ten temat.
rozumiem , że na swój sposób bzdura ale kto by dogonił Edgara :D

Dopiero teraz przeczytałem info w tym drugim linku, gdzie jest napisane bardzo wyraźnie, że likwidacja izby wchodzi w rachubę tylko wtedy gdy reforma o KAS nie dojdzie do skutku.

Back
Do góry