Kwiatki w Naszych Izbach

LuckyLuke

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
W temacie popiszmy o kwiatkach w naszych izbach, czyli absurdalnych, dziwnych, nielogicznych pomysłach przełożonych jak i podwładnych, śmiesznych sytuacjach i tych mniej śmiesznych.
Pamiętajcie tylko, aby nie zmyślać, pisać prawdę i nie obrażać nikogo, nie używać nazwisk.
Jak ktoś się boi to niech pisze na PW ja opublikuje bez podania danych i będzie anonimowe jako ja.
Ps. Nie jestem z wewnętrznej ani kierownictwa

Ja zacznę:
1. Ostatnio mam wrażenie, że w naszej izbie króluje statystyka, wszystko jest jej podporządkowane. Na koniec służby trzeba wypełnić conajmniej 3 systemy, we wszystkich te same dane, 4 pliki z danymi, a wszystko to dla statystyki. Tuwimowi przypisywane jest powiedzenie, że są trzy poziomy kłamstwa – kłamstwo pospolite, przysięga i statystyka.

Kolego, napisałeś o rzeczach tak oczywistych,że mam wrażenie, że pracujesz od miesiąca, albo, bez obrazy, coś gorszego (ta wewnętrzna, kierownictwo...?)

Ch-j z legitymacjami... !!!!

Ja wolę tą starą z SC !!!! Za 2-3 lata będzie kolejna lustracja tym razem za współpracę z TW PIS , więc na wszelki przypadek pozostanę przy starej :cool:

Artykuł zablokowany, więc tylko w ministerialnych prasówkach dostępny w całości

Ch-j z legitymacjami... !!!!

Ja wolę tą starą z SC !!!! Za 2-3 lata będzie kolejna lustracja tym razem za współpracę z TW PIS , więc na wszelki przypadek pozostanę przy starej :cool:

Chłopie, ogarnij się, jaka lustracja? Kupili społeczeństwo "pińcet plus", kupią znowu... - N ie wiem obniżą cenę najtańszego wina?, Będą zakąskę dodawać gratis? I znowu wygrają...
Mamy dokładnie to, na co - jako społeczeństwo - zasłużyliśmy.

Back
Do góry