G
Guest
Gość
jakw temacie, czy ktoś może wie???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁAalina napisał:komunikat jest na stronach słuzby celnej, a jedyna zaleta tego protesu to fakt iz premia to wam przejdzie koło rachunku ROR. tak dalej trzmac bo nikt was nie popiera, ciekawe dlaczego ja moge sie domyslec ale mysle iz wiecie, a exp. mozna zrobic przez Słowacje bez problemu ( tak dla Panstwa informacji wielkie podmioty maja procedury uproszczone, co tu wa zaskoczyłam, serwery działaja a imp. tez sie da załatwic ). a co po 4 dniach urlopu co chorobowe mozna ale pracodawca ma mozliwosc zweryfikowania takiego L4. i mysla iz tak zrobi i to zgodnie z prawem
zmień lekarstwa dziewczealina napisał:komunikat jest na stronach słuzby celnej, a jedyna zaleta tego protesu to fakt iz premia to wam przejdzie koło rachunku ROR. tak dalej trzmac bo nikt was nie popiera, ciekawe dlaczego ja moge sie domyslec ale mysle iz wiecie, a exp. mozna zrobic przez Słowacje bez problemu ( tak dla Panstwa informacji wielkie podmioty maja procedury uproszczone, co tu wa zaskoczyłam, serwery działaja a imp. tez sie da załatwic ). a co po 4 dniach urlopu co chorobowe mozna ale pracodawca ma mozliwosc zweryfikowania takiego L4. i mysla iz tak zrobi i to zgodnie z prawem
Anonymous napisał:na stronie MF
zoll napisał:Alinka, a słyszałaś o możliwości zrobienia 100% kontroli? i co Ci dadzą uproszczenia? Ty niedouczona blondynko....( przepraszam wszystkie rozsądne blondynki )